20.8.2012

27. Kun mikään ei onnistu

Otsikosta voi päätellä ettei eilen onnistunut mikään! Argh, vihaan tuollaisia päiviä!

No valaisen teillekkin vähän asiaa, tarkoituksena oli siis mennä Okeroisten derbyssä 70cm. No ei menny ihan niinkuin olisi pitänyt. Aamulla pakattiin heppaset autoon ja lähdettiin kisapaikalle. Matkalla alkoi satamaan vettä oikein kaatamalla vettä. Derbykenttä on nurmikko pohjainen ja yllätys! meillä ei ollut hokkeja heppasille...No päätettiin mennä paikalle ja katsoa tilanne sieltä, eihän siellä päin välttämättä sataisi vettä.

Paikalle päästyämme lähdimme etsitään ratapiirrustuksia ja katsomaan rataa, ja totta kai -satoi vettä. No rata oli aika mielenkiintoinen, ensin emme löytäneet ykkösestett millään ja sitä metsästi useampikin ihminen. Radalle kävellessä olin melkein jo itsekkin kaatua, kun jalat lähti alta. No luistelin sitten siellä nurmikossa, päätimme ettemme lähde ratsastamaan tuota rataa. Radan arvostelu oli muutettu A2/A2 lauantai yön aikana AM5. Tästä en ollut kovin iloinen, sillä uusintaan esteet olisivat nousseet 10cm. Olli ei ole tarpeeksi kokenut tuon kokoisiin esteisiin ja vielä liukkaalla pohjalla.

Ilmoitimme tuomareille, ettemme strattaa ja lähdimme kotiin. Loppujen lopuksi oli ihan hyvä ettemme strartannut, nuo olisivat olleet Ollin ensimmäiset kisat, meillä ei ole tekniikkaa vielä kamalan paljon ja sähläystäkin vielä esiintyy. Joten ratsukon parasta ajateltiin! Mielummin menen hyvällä säällä ja pohjalla hyppäämään kuin liukkaalle radalle. Sitten tuo heppanen vielä päätti ettei mene suosiolla koppiin! No vähän ajan päästä onneksi meni koppiin nätisti.

No ei voi mitään, ensi kerralla osataan kyllä varautua hokkien kanssa ja otetaan vaikka ristikkoluokka, ettei millään arvostelulla nouse esteet liian korkeiksi. Oma kenttämme oli aivan kuiva, meillä ei siis ollut satanut yhtään, joten päätimme sitten hypätä omalla kentällämme.

Hyppelyistä en jaksa enää sanoa mitään, koska meni aika huonosti. Tulisi liian ankea postaus muuten.

Mutta vähän positiivisempaa juttua tähän väiin :) Viken kanss olisi tarkoitus stratata yhdet aluekisat tänä vuonna, katsotaan miten käy.
Ja Ollin kanssa tulee tapahtumaan pieniä muutoksia, mutta niistä saatte tietää sitten vähän myöhemmin.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti, mutta muistathan pitää kommentit asiallisina. Kiitos!