Entiset asukit

Täällä esiintyvät hevoset, jotka ovat meillä asustaneet :Nimi: End Of Time
Lempinimi: Eki
Rotu: Lämminverinen ravihevonen
Syntynyt: 6.5.2008
Skp: ruuna

Eki oli meillä n.7 kk, jonka aikana se opetteli ratsun alkeita. Lähdettiin selkään totuttamisesta ja päädyttiin ravailemaan pitkiä maastoja metsään :) Hiukan hassu heppa, älyttömän suloinen, mutta säpäkkä. Kiva luonteinen, ja oppi suht nopeasti uusia asioita. Vikoilla ratsastuskerroilla testasimme laukannostoja ja ravissa löytyi pätkiä muodossa. Iso hevonen varustettuna vielä isommalla ravilla.
Kokeilimme myös hiihtoratsastusta. Eki muutti toukokuun 16.päivä uuteen kotiin.------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Nimi: Veronica Winner
Kutsumanimi: Veera tai Pulla
Rotu: Läminverinen ravihevonen
Syntynyt: 5.6.2003
Säkä: noin. 155cm
Skp: tamma
i.Bowl Winner K e.Waridi

Veera saapui meille 3.9.2012. Lopetettu 24.4.2013 jalkavaivan vuoksi.

Veera kerkesi olla meillä 7kk ajan. En ole koskaan aiemmin ratsastanut tälläisellä hevosella. Veera oli toisena päivänä todella kiltti hevonen, se teki mitä pyydettiin ja se oli oikea unelma. Mutta niinä toisina päivinä, jolloin lensin selästä pystyyn hyppimisten tai pukittelujen seurauksena. Veeralla oli näyttävä ravi ja hyvä laukka lämppäriksi. Loppuajasta hyppäsimme esteitä ja siitä tulikin tamman lempijuttu. Kerkesimme kokeilla myös hiihtoratsastusta. Harmittaa ja surettaa, kun tämän joutui laittamaan pois.


---------------------------------------------------------------------------Ge Ge Qvist alias Keke

Ensimmäinen oma vuokrahevoseni, olen kirjoittanut Kekestä oman postauksen (Klikkaa tästä)

----------------------------------------------------------------------------Nimi: Davina Stone
Kutsumanimi: Diva
Rotu: ratsuponi/risteytysponi (nf-pv)
Syntynyt: 4.7.2008
Säkä: 147cm
skp: tamma
i.Zapateado e. V.K. Lotta

saapui 10.11.2013, muutti uuteen kotiin 15.07.2014

 Diva  oli ensimmäinen oma projektini. Divan kanssa lähdettiin liikkeelle ihan alusta, se oli ikäisekseen paljon muita jäljessä. Reilun kahdeksan kuukauden aikana poni muuttui aivan toisenlaiseksi hevoseksi. Arasta ja epäilevästä tuli kiltti ja luottavainen. Loppuaikana teimme helpon B asioita, kävimme maastossa, ratsastin ilman varusteita ja esteitä hyppäsimme yli metriä. Poni, joka vei sydämeni. Tälläistä en löydä toista.


-------------------------------------------------------------


Nimi: Poliver
Kutsumanimi: Olli
Rotu: Suomenhevonen
Syntynyt: 1.7.2003
säkä: n.152cm
skp: ruuna
i. Monsteri e.Jalonella

Matkassa mukana 30.5.2012->22.03.2015

Olli saapui meille saman päivänä kun Keke lopetettiin. Siitä asti koimme asioita yhteensä 2,5 vuoden aikana. Olli oli luonteeltaan herkkä, hoidettaessa oikea ihmisen unelma. Ratsastuksellisesti en ole ennen tavannut haastavampaa hevosta, Ollin kanssa kävimmekin läpi pukittamiset, ryöstelyt ja pystyynhyppimiset. Vaikeuksista kuitenkin selvittiin ja Ollista tulikin kiva harrasteheppa. Tätä hevosta muistellessa tulee ristiriitaisia tunteita, muistan ne selästä putoamiset, mutta myös ne kaikki onnistumiset. Ollin kanssa käytiin elämäni ensimmäisissä match-showssakin.

2 kommenttia :

  1. Apua! Toi Veronica Winner oli meillä joskus 2004 tai 2005 :o!! Tai siis se oli meidän tallissa, mutta ei ollut meidän oma :D

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti, mutta muistathan pitää kommentit asiallisina. Kiitos!