Henna

alias blogin kirjoittaja!


Olen täysi-ikäisyyden saavuttanut nuori nainen Etelä-Suomesta. Olen harrastanut ratsastusta ennenkuin osasin edes kirjoittaa ja harrastan tänä päivänäkin. Asun kaukana kaikesta (lähimpään kauppaan 11km) pienehköllä maatilalla. Meillä on aina ollut elämiä, ennen oli navetassa lehmiä, tänäpäivänä hevosia. Mukaan mahtuu myös liuta koiria ja kissoja. Tällä hetkellä minulla on kaksi omaa koiraa sekä kissa.


Olen luonteeltani hieman ujo, mutta kun ystävystyn ihmisten kanssa osaan olla äänekäs ja välillä hieman energinen. Tulen helposti erilaisten ihmisten kanssa toimeen. Olen myös todella jääräpäinen enkä anna periksi, jos jotain päätän niin senhän teen, kunhan vaan saan sen aloitettua :D Olen horoskoopiltani härkä ja se kuvastaa minua aika hyvin. Jalat tukevasti maassa, mutta pää pilvissä. Omaan myös huumorintajua ja olen kärsivällinen, en menetä malttiani helposti.Elämäni yksi suurimmista haaveista toteutui vuonna 2012 syksyllä. Vanhaan navettaamme rakennettiin oma talli. Ensin pihaan muutti kaksi hevosta ja tällä hetkellä tallissa asustelee viisi karvaista ystävää.

Ratsastan pääasiallisesti Sannan omistamilla hevosilla, jotka asuvat tallissamme. Heistä voit lukea lisää viereisiltä välilehdiltä! En ole kovin pitkä (166cm) ja omistan lyhyet jalat, joten pystyn ratsastamaan pienimmilläkin poneilla/hepoilla. Olen ratsastanut paljon lämminverisillä ja nuorilla hevosilla. Projektit ovat siis lähellä sydäntäni, enkä pelkää ratsastaa vaatimillakaan hevosilla.


Elli, Olli ja Diva- näillä ratsastan tällä hetkellä pääasiallisesti.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti, mutta muistathan pitää kommentit asiallisina. Kiitos!