25.8.2012

30. Pieni rata maastakäsin!

Olli rokotettiin eilen, joten vp alla. Joten tänään kevyt liikutus, pääasiassa käyntiä, yksi pätkä ravia. Rakennettiin kentälle pieni maastakäsittelyrata. Rataan sisältyi 7 kartion pujottelu, kahden kartion väliin seis, vesiesteen ylitys, 2 puomia ja pieni ristikko. Eli ei mitään ihmeellistä, mutta kumminkin jotain.


tällä kertaa päästiin heti yli ilman mitään ongelmia

Oli pakko kokeilla mitä heppa tuumaisi tuommoisesta punaisesta pallosta. No, eipä tuosta oikeen mitään välittänyt. Seisoi rauhallisena vieressä vaikka sitä ilmaan heittelinkin.

 


 Olli oli todella rauhallinen maastakäsin harjoittelussa ja kuunteli hyvin ja suoriutui tehtävistä hyvin. Pikkusiskoni ratsasti Ollilla talutuksessa hetkisen ja heppa toimi siinäkin todella hyvin. Käynnissä oli rauhallinen ja siskoni sai ohjattua/pysäytetty ja liikkeelle tosi nätisti, hieno heppa!

Lopuksi hyppäsin itse vielä selkään, menin radan selästä käsin ja ylitin kavaletin ravissa. Olli oli käynnissä hyvin avuilla, käveli rehellisesti ja odotti. Raville lähtö oli tänään taas vaikeampaa, mutta lopulta sekin onnistui. Yhteensä olimme kentällä varmaan n. puoli tuntia, mutta rokotusten annon jälkeen pitää olla kevyempiä päiviä :)

Huomenna luvassa olisi parin kouluradan harjoittelua, jos kaikki menee suunnitelmien mukaan :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti, mutta muistathan pitää kommentit asiallisina. Kiitos!