5.8.2012

24. Vikellystä ja irtohypytystä!

Tänään menin Ollin omistajan (S) kanssa tallille ja teimme irtohypytyskujan kentälle ja päätin että minähän vikellän tänään!
No, eikun tuumasta toimeen, kuja valmiiksi, ensin in-and-out ja yksi laukka-askel jonka jälkeen okseri.

Lainasimme tallikaveriltamme ratsastusvyötä ja laitoimme oman länkkärihuovan selkään, no virityksetkin toimii.
Aluksi hypäsin itse selkään ja poni oli nätisti paikoillaan ja odotti että pääsin selkään. S juoksutti meitä ja aluksi käynnissä vähän testailin Ollia. Venyttelin ja taputtelin vähän kaikkialta ja hyvin onnistui. Seuraavaksi koitin nousta polvilleni istumaan ja sekin onnistui. Maailmanympärysmatkankin tein, eikä kestänyt kuin pari minuuttia ;)
Ravissa vain istuin kyydissä, se kun on niin isoa ja vähän vauhdikasta.
Laukassa istuin ensin ja taputtelin, sujui oikein hyvin. Lopuksi nousin polvilleni selkään molemmissa suunnissa aikä Olli sanonut siitä yhtään mitään.
Lopuksi paikalla ollessa nousin vielä seisomaan selkään, yhteensä kolmesti ja joka kerralla onnistui. Tästä alkaa meidän vikellysuramme!




Vikellyksen jälkeen irtohypytimme ponia ja sekin meni hyvin. Alussa oleva innari on hyvää työstämistä hevoselle joka vasta opettelee oikeaa tekniikkaa. Okseri oli korkeimmillaan 90cm ja innari 70cm. Hyvin meni, eikä voi olla kuin tyytyväinen, kuinka nopeasti heppa oppiikaan uusia asioita.








3 kommenttia :

  1. Onks olli suvin hevonen? näyttäis olevan siel suvilla otettu noi kuvat? hieno hevonen on kyllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole suvin hevonen. On siellä kyllä yksityishevosena :)

      Poista

Kommentoi rohkeasti, mutta muistathan pitää kommentit asiallisina. Kiitos!