11.7.2013

Tätä fiilistä ei voita mikään!

Ollin kanssa on tehty töitä 1vuosi ja 1,5kk

Olli oli päiväunilla kun hain sitä töihin. Yleensä O nousee heti ylös, mutta nyt pääsin ensimmäistä kertaa ikinä sen lähelle. Sain jopa rapsuttaa sitä.


Kävin pitkästä aikaa taas maastossa. Matkalla näin pari tuttua ja juttelimme hetken. O seisoi paikallaan kun tatti koko ajan. Alkukäynnit O käveli rauhallisesti, paria hössötyskohtaa lukuunottamatta.
Tarkoituksenani oli mennä aika reipas maastolenkki ja antaa O:n vähän päästellä. 

Saavuimme metsästä hiekkatelle ja O alko välittömästi steppailemaan. Annoin sen mennä aika reipasta laukkaa aluksi, mutkiin vähän himmaillen. Hiittisuoralle päästyämme nousin kevyeen istuntaan ja pyysin Ollia menemään. Emme ole koskaan menneet niin kovaa, ilman että minua pelotti olla kyydissä. Vettä valui silmistäni ja olin oikeasti onnellinen sillä hetkellä. Sanoin jossain vaiheessa "Luotan sinuun" ja pyysin vielä vähän kovempaa. En voi kuvailla sitä tunnetta, mutta kuvitelkaa.

Metsässä on kunnostettu metsätie, se on lanattu, eikä siellä ole kiviä. Täydellinen laukkailuun. Hiittisuoran päässä O antoi minulle kiinni ja pääsimme käännökset menemään hyvin. Kiersin tämän yli 1km lenkin kolme kertaa. Laukkasin kevyessä istunnassa puolipitkällä/pitkällä ohjalla ja O meni oikeasti hidasta laukkaa. Se oli kuin olisi mennyt keinuhevosella. Ja arvatkaapa mitä minä leikin, ajatusleikkiä että olimme kenttäratsukko! Enkä pääse tästä mielikuvasta eroon, vielä jonain päivänä!

Lopuksi tulin hiittisuoraa kotiinpäin laukassa, täysin hallinnassa olevassa laukassa, puolipitkällä ohjalla. Sitä tunnetta, jes!

Kotimatkan tulin metsän lävitse, ja tässä kohtaa en voinut enää olla onnellisempi!

 Kävelimme loppukäynnit pitkällä ohjalla! 

Minun piti vain istua selässä ja sain rentoutua. Yhtään raviaskelta ei tullut yli 2km matkalla. Mikä fiilis. Ensimmäistä kertaa ikinä, rehellisesti käveltiin loppukäynnit. O käveli pitkää rentoa käyntiä ja perhonenkin tuli hanskalleni. Koko matkan ajan oli loistava sää, ei liian kylmä eikä liian kuuma, ötököitä ei ollut eikä satanut.

Mikä voi tehdä ihmisestä onnellisemman?



2 kommenttia :

Kommentoi rohkeasti, mutta muistathan pitää kommentit asiallisina. Kiitos!