7.7.2013

7 hassua olentoa, joita koiriksi kutsutaan

Eli nyt tulee lupaamani koirapostaus. Vähän aikaa piti tottua, että kahden koiran sijasta onkin seitsemän pihassa.

Ensiksi vähän Taikan kuulumisia, olimme viime viikon maanantaina vähän muistelemassa agility aikojamme, joista on jo huimat 4 vuotta! Mikä onkaan kivempaa kuin päästä vähän hyppimään ja riehumaan kaverikoiran kanssa?




Vinkulelut, Taikan heikko kohta. Taika haluaa omia vinkuvat lelut itselleen ja vinguttaa niitä painamalla nenällään lelua, kuten ylemmissä kuvissa näkyy. Lelu ei koskaan vingahdakkaan T kantaessa sitä, ainoastaan erikseen painamalla se vinkuu. Kaverin lelu olikin superkiva juttu, koska omaa vingutinta T ei ole.






Itse esteet Taika hyppäsi tosi hyvin (ja ilmavasti). Menimme useampaa rataa, ja kaikki sujuivat yllättävän hyvin. Putki oli aluksi vähän hankala, T mielestä sen yli piti hypätä eikä sen sisältä kulkea. Pienellä houkuttelulla putken läpi pystyi menemään kumpaakin suustaan ja yhdessä kaverin kanssa. T osaa erilaisia temppuja, kuten tuo heilutus :) Haluaisitteko oman postauksen T osaamista tempuista?


kaikki 7! 






Pennut pääsivät ensimmäistä kertaa pihalle, noin 10 minuutin ajaksi. Otimme parit valokuvat. Nyt pennut ovat n.2 viikon ikäisiä ja simmut alkavat aukeamaan, kahdella pennulla on jo täysin auki. Ne alkavat myös kokeilla jalkojaan, joten liikkuminenkin alkaa lisääntymään. Pennut painavat nyt jo yli kilon verran, kunnon möhkäleitä siis! 

Eli siis Senni ja pennut voivat erittäin hyvin :) Kun ne tuosta vielä kasvavat ja niin niihin tulee vähän enemmän eloa! 
------------

Pian on tulossa kuvapostaus, johon kuvaan teidän ehdottelemia juttuja. Moni tietää varmaan miten tää toimii koska en osaa paremminkaan selittää.Tässä vielä pari esimerkkiä niin tajuatte ehkä paremmin, esim. Kuva tallista, suosikki ratsastushousut, lempivarusteet, suosikki satulahuopa jnejne.
Pistäkääpä ideoita tulemaan niin saan toteutettua tän! Eli nyt saa siis kommentoimalla heittää toiveen/toiveita :)
Yritän parhaani mukaan näitä sitten toteuttaa!

1 kommentti :

Kommentoi rohkeasti, mutta muistathan pitää kommentit asiallisina. Kiitos!