9.7.2013

Video Ellistä

pikkutamma kouluheppana
 

kuvat klipattu videoista
 
Nyt saatte materiaalia (pienen videon) Ellistä. Ellin kuulumisista onkin jo pidempi aika, mutta nyt olisi tarkoitus ainakin kerran viikossa mennä Ellillä, joten ehkä tänne blogin puolellekkin tulee juttua, katsotaan!


 
Ratsastin pitkästä aikaa Ellillä ihan kunnolla. Ollaan käyty maastoilemassa välillä, mutta nyt päätin mennä pellolla ja sain pikkusiskoni ottamaan vähän videota. Elli on nyt vähän kusettanut ratsastajiaan, joten ajattelin laittaa sen kunnolla töihin pitkästä aikaa.

Pikkusiskoni ratsasti alkuveryttelyt, jonka jälkeen hyppäsin itse selkään. Ratsastin askellajit läpi ja kun E alkoi kuuntelemaan minua ilman mitään temppuiluja kokeilin sille piuhoja (=kumpparit) ensimmäistä kertaa ratsastettaessa. E:tä on juoksutettu niillä kyllä aiemminkin.

Aluksi Elli ei tajunnut niiden ideaa, mutta pikkuhiljaa alkoi toimimaan. Kehuin aina paljon kun se teki oikein ja loppujenlopuksi saimme pari tosi kivaa pätkää joihin oli hyvä lopettaa. Harmillisesti kamerasta loppui akku, mutta alla olevassa videossa on pari pätkää.

Ensimmäiseksi kerraksi ratsastus piuhojen kanssa meni ihan hyvin, pidin ne niin pitkinä kun ne vaan saa, jotta ne vain ohjaisivat oikeaan suuntaan. Pätkiä meni hyvin, en vaadi mitään täydellistä suoritusta vielä, toisella kun on ratsastettu aktiivisemmin vasta huhtikuun lopusta/toukokuun alusta.

Lopuksi menin vielä ilman piuhoja, ja saimme pari hyvää pätkää ilman niitäkin, nopea tamma oppimaan! Harmillisesti kameran akku ei vaan riittänyt tätä kuvaamaan.

Haluatteko kuulla Ellin ratsastuksista jatkossakin?




Huom! Muutin nyt niin etteivät anonyymit kommentoijat pysty kommentoimaan. Kiitos niille ihmisille, jotka kommentoitte anonyyminä asiallisesti, katsotaan sallinko anonyymit vielä, mutta pitäkööt vähän taukoa.
Yleisesti sanoisin, että lähettäkää sellaisia kommentteja, joita voisitte omalla nimellänne lähettää, näin minä teen. Ei ole kiva, jos lähettää asiattomia viestejä anonyymisti.

3 kommenttia :

Kommentoi rohkeasti, mutta muistathan pitää kommentit asiallisina. Kiitos!