30.3.2013

Veera ja hiihtoratsastusta


Hieno tamma ja hiihtoratsastuksen riemua!

Viimeviikolla kokeilimme Ekillä hiihtoratsastusta, minä ratsastajana ja Sirkku suksilla perässä. Hienosti miejän pikku 5-w selviytyi vaikka aluksi jännittikin ihan kamalasti, kun sukset pitivät outoa ääntä. Hiihtäjäkin kaatui vaan kerran, joten kyllä ensi talvena mennään Ekilläkin hiihtoratsastusta. Ravattiinkin pitkä pätkä ja hyvin meni.Pikkuveljeni halusi kanssa kokeilla hiihtoratsastusta, mutta arvasin heti että Ekin kävely ja ravailu ei ole tarpeeksi vauhdikasta, joten no, kokeilin Veeraa. Sillä on kuulemma joskus aiemminkin hiihtoratsastettu, mutta en tiennyt että millä tuloksella.
Varusteet niskaan, hiihtäjä perään ja menoksi. Ja vitsit, tammahan tykkäsi tästä touhusta todella paljon. Se meni todella eteenpäinpyrkivästi eteenpäin, ei kyseenalaistanut mitään, mutta silti jarrut toimivat moitteettomasti. Tultiin yksi reipas ravipätkä ja laukkapätkä, ja tamma oli kyllä tosi hyvä. Hiihtäjän mielestä vauhtia ei siltikään ollut tarpeeksi :D (Alla olevassa videossa on tästä pari pätkää)

Kävin vielä hiihtoratsastuksen jälkeen kentällä ratsastamassa, ja alla pari pätkää tunnista. Veeralla toimii hidastavat avut todella hyvin, ja jos satut kehumaan äänellä -töks- käyntiin eli heppasen mielestä hommat loppu siihen. Veera keskittyy vielä vähän liikaa ympäristöön, mutta hyviä pätkiä alkaa tulla kokoajan lisää.

Kuvat ovat ottaneet Sanna ja Jenni, kiitos!


Alan ratsastamaan Veerallakin noin pari kertaa viikossa, jos Ollista en kerta saa kisaratsua, niin kokeillaan tätä!

4 kommenttia :

 1. laittakaa turvallisuuden kannalta pidemmät narut hiihtoratsastukseen. takana olleen turvallisuutta ajatellen. koskaan ei voi tietää jos hevonen alkaa potkimaan takana tulevaa, ja se reaktiomatka on autolla ajaessakin liikenteessä! kiva video :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asiaa puhut, täytyy keksiä jostain pidemmät narut.

   Poista
 2. WAU upeat liikeet lämppäriksi.
  loppu kooste oli upeaa katseltavaa taivuttaa etujalkoja kauniisti.

  VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti, mutta muistathan pitää kommentit asiallisina. Kiitos!