25.3.2013

Sunnuntai ratsasteluja

Sirkku kävi meillä sunnuntaina, joten luvassa taas kuvia sekä video!

Aluksi otettiin parit rakennekuvat tiellä, herkkuja taskuun ja hienot suitset päähän! Itse kyllä taiteilen noissa kuvissa miten sattuu. Olli on alkanut saamaan lihasta oikeisiin paikkoihin, eikä kylkiluut enää paista kilometrin päähän. Talvikarvaa tuo poni ei oikeastaan ole kasvattanut, joten se ei ole onneksi mikää turrikka :D

 harjoiteltiin myös "halausta"

Kentällä tein maastakäsinjuttuja sekä ratsastin. En jaksanut käydä tallissa vaihtamassa suitsia, joten totesin että voin yhtä hyvin mennä nivelilläkin. Aluksi tehtiin ihan käynnissä ja ravissa kuunteluharjoitusta, Olli osaa pysähtyä ja mennä pohkeenväistöä käynnissä. Hieroin Ollia lisäksi ennen ratsastusta. poni nauttii!

 <3
Olli hyppi lauantaina rajusti pystyyn ja minä fiksuna lähden seuraavana päivänä ratsastamaan nivelillä ja ilman satulaa :D heh, vissiin on itsesuojeluvaisto lopettanut toimintansa.

Alaturparemmi oli tosi löysällä, joten Olli sai sitten nameja pitkin ratsastusta ja aina kun teki hyvin :)

Ratsastus sujui odotettua paremmin, käynti sujuu nivelillä oikein mallikkaasti ja ravissa Olli alkoi myötäämään ensimmäistä kertaa. En enää tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa. Toisena päivänä olen valmis heittämään pyyhkeen kehään ja sitten hevosesta kuoriutuu tämä ihana olento joka on vienyt sydämeni kokonaan!
Alan uskomaan noiden kuomien (kenkieni) taikavoimaan!

Olli hyppäsi kolme kertaa pienesti pystyyn (en laskisi edes pystyynnousemiseksi) ja lopetti heti kun otin raipan käteen! Taisi tehota poniin tuo raipan kanssa niskaan painaminen. Lopputunnista ei edes peruutellut tai tehnyt mitään, toimi todella kivasti.

On kiva huomata, että O alkaa pikkuhiljaa toimimaan kotona myös nivelillä. Haluaisin päästä pelhameista eroon, mutta kaikkien turvallisuuden kannalta on välillä vain parempi ratsastaa niillä.
 Namien anto on hiukkasen hankalaa :D
Lopuksi tein maailmanympärysmatkan ja apinoin selässä. Sirkku otti nämä videolle :) Olli on hienosti oppinut seisomaan paikallaan.Loppuun vielä koostevideo tän päivän touhuiluista :)
Videossa on alkuperäiset äänet, joten pahoittelen kovaäänisyyttäni sekä tuulta.

 

Kohta 60 lukijaa täynnä, vastatkaas sivun laidassa olevaan kysymykseen millaisen erikoispostauksen  haluaisitte, tai ehdottakaa tänne kommentilla!

5 kommenttia :

 1. Kiva nähdä se paljon paremman näköisenä nivelen kanssa!

  VastaaPoista
 2. näyttelyihin? :)

  http://www.hippos.fi/files/5492/Nayttelykalenteri_2013.pdf

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En usko että alamme näyttelyissä ainakaan tällä hetkellä käymään, joskus olisi kiva kyllä käydä! :)

   Poista
 3. sillä suunnalla näyttelyt ke 16.10. :)

  VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti, mutta muistathan pitää kommentit asiallisina. Kiitos!