1.3.2013

Hengissä ollaan

Hengissä ollaan! Huh huh, takana on viikon sairastelua, ratsastusta ja wanhojen risteily ja kaikista ollaan selvitty, vaikka välillä on väsyttänyt ihan armottomasti.

Viikon 8 olinkin kipeänä :( Makasin vaan sängyssä tekemättä mitään. Onneks mun pienet elukat hoiti mua :)
Lauantaina 23.2.2013
Käytiin Sannan kanssa maneesilla hyppäämässä 3kk hyppytauon jälkeen. Minä menin Ollilla ja Sanna ratsasti Veeralla. Rakensin pienen ristikon ja noin 60cm okserin. Hypyt meni tosi hyvin ja Ollillekkin on tehnyt hyvää hyppytauko. Esteille tultiin rauhassa, ponnistuspaikat onnistuivat hyvin ja hypyt onnistuivat, lisäksi ylimääräinen sähläys on jäänyt pois. Veerakin hyppäsi ristokkoa kivasti, ei kieltänyt kertaakaan ja oli eteenpäinpyrkivä.
Ollin kanssa huomaa hyvin kun koulukin alkaa sujumaan niin alkaa esteetkin helpottua huomattavasti :D

24.2.-26.2.2013
Kävimme Ruotsissa wanhojen risteilyllä, oli kyllä kivaa. Kävimme toisena päivänä Ruotsin vanhassa kaupungissa sekä kävelykadulla. Rakastuin kyllä vanhaan kaupunkiin, ihanan siistit ja kapeat pikku kujat ja paljon pieniä kauppoja joka puolella! Aivan ihanaa, menen kyllä käymään uudestaankin :)
Kiersimnmne monia pikkusia ja vähän isompiakin kauppoja ja shoppailimme. Kävimme myös syömässä ja osasin kiitettävästi jopa puhua ruotsia, mutta aina kun olisi pitänyt kiittää sanoin "kiitos" enkä "tack".
 


27.2.-28.2.2013 Maasto
Ystäväni Milla tuli käymään meillä ja pistin hänet ratsastamaan Veeralla ja kokeilemaan paljon se hevonen oikein kulkeekaan. Lähdimme maastoon, minä Ollilla, ja lenkki meni oikein hyvin Veeran paria pukkia ja jumittelua lukuunottamatta. Kaikilla oli kuitenkin hauskaa ja tuli päästeltyä heppasilta vähän höyryjä. 

Seuraavana päivänä lähdettiin maastolenkille Ekin ja Veeran kanssa ilman satulaa, mutta matka tyssäsi aika nopeaan kun matkalla tuli vastaan kaksi tosi pelottavaa terrieriä ja niiden ohi ei voinut mennä. No palasimme takaisin kotiin ja vaihdoin Olliin, totesin että se on paljon turvallisempi ja varmempi kuin Eki :D
Lähdettiin sitten uudelle maastolenkille Ollin ja Veeran kanssa, Millakin laittoi satulan, kun Olli lähti mukaan. Meillä Ollin kanssa maasto sujui oikein hyvin, Olli oli kuulolla koko ajan eikä yrittänyt viedä kertaakaan. Milla tipahti kerran maantasalle kun Veera vähän innostui laukan aikana. Mutta hengissä selvittiin kotiin asti, eikä ketään sattunut pahemmin.

1.3.2013 Valmennus
Tänään olin taas Peninan tunnilla pitkästä aikaa. Olli käveli Voistioon täysin pitkillä ohjilla ja minä hymyilin kuin Naantalin aurinko, jes, se hevonen on oppinut kävelemään! Olin yhtä hymyä jo tässä vaiheessa.
Tehtiin taas ihan perusasioita eli voltteja ja loivaa kiemurauraa. Käynti löytyi yllättävän nopeasti ja ravi onnistui taas paremmin kun viimeksi. Ravissa tuli jo tosi kivoja pätkiä ja tuntui siltä, että ponia pystyy jo ratsastamaan. Otimme ekaa kertaa laukkaa ja vasemmalle sujui mallikkaasti ja oikealle aika vauhdikkaasti.
Jäi kyllä taas hyvä mieli tunnista!
Tässä pieniä kuulumisia taas täältä päin ja kaikki kuvat on otettu puhelimella, jonka takia laatu ei päätä huimaa. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti, mutta muistathan pitää kommentit asiallisina. Kiitos!