10.3.2013

Liikkuvaa kuvaa Ollin ratsastuksesta

Eilen nakitin pikkusiskoni kuvaamaan kun ratsastin Ollilla ja videon pituus onkin huimat 8min. Yrittäkää kestää...Musiikkien kanssa oli ongelmia, joten jouduin youtubesta vaan länttäämään siihen jonkun musiikin. Pikkusiskon kuvaukset eivät ole yhtä taidokkaita kuin Sirkun, mutta saa luvan kelvata.

Videolla näkyy nyt pidempiä pätkiä meidän menosta, enkä ole ottanut vain parhaimpia paloja päältä. Ei, emme ole täydellisiä ja harjoittelemme vielä. Tämä on tilanteemme tällä hetkellä, edistystä on tapahtunut mutta vielä on paljon opittavaa.


Videosta näkee, että käyntityöskentely sujuu jo kohtuullisesti, Olli kumminkin tarjoaa tuota sipsutusraviaan kun alkaa kyllästyttämään. Ravi on jo tahdikkaampaa ja rennompaa, mutta vauhtia löytyy paikoitellen liikaa. Laukan nostot ovat parantuneet, laukan kontrolli on parantunut, mutta vauhtia on vieläkin liikaa. Olli lisäksi kuumui noista "laukanvaihdoista", tähän haluaisin lisätä että harjoittelemme enemmän estevaihtoja kuin kouluvaihtoja, jälkimmäisiin Ollilla ei vielä riitä maltti eikä jalkojen kontrolli.
Olli on vielä vähän jäykkä ja volteilla haluaisi mennä ns. kärryjen edessä käännöksen, eli ei taivu rehelisesti pohkeen ympärille. 
Mutta ohjaus toimii nykyään jo eikä kaasu hirtä kiinni enää yhtä pahasti kuin ennen! 

Mitä tykkäsitte tälläisestä pidemmästä videosta?

1 kommentti :

  1. Heips, kyselit banneria hötönetissä ja minä voisin sellaisen tekaista illalla. Laitatko sähköpostiini(jaanalainenm@gmail.com)vähän toiveita/vaatimuksia banneriin koskien ja kuvat, jotka haluat siihen. Blogistani löytyy Banneripaja-sivulta muutama esimerkki. :)

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti, mutta muistathan pitää kommentit asiallisina. Kiitos!