17.11.2013

Divan kanssa touhuilua

ekat ratsastukset!

Divan saapumisesta on nyt kulunut viikko, aika rientää hirveän nopeasti! Annoimme ponin kotiutua rauhassa ja tutustua uuteen kotiinsa. Kokeilimme satuloitamme ja totesimme iloksemme, että Arskan vanha satula sopii Divalle. Ei tarvitse siis rungottomalla ratsastaa. Tarpeeksi pieniä suitsia miellä ei ollut, ne täytyi ostaa. 

uljas ratsuni ja tyylikäs avustajani ;)

Perjantaina Emma tuli katsomaan ponia ja harjailimme Divaa. Päätimme kokeilla, mitä se sanoisi jos käytävällä menee makaamaan sen selkään. Diva ei reagoinut mitenkään vaikka istuin selässä, fiksu tamma!
No, olihan sitten pakko laittaa suitset päähän ja mennä pellolle kokeilemaan. Minä istuin selässä ja Emma talutti, ja hienosti meni! Pari pikku ravipätkääkin kokeiltiin.


Lauantaina oli ensimmäisen kunnon ratsastuksen vuoro. Sanna tuli auttamaan ja katsomaan. Selkäännousussa ei ollut mitään ongelmaa ja käynti sujui hyvin. Diva pysähtyi nätisti, yleensä jopa tasajaloin. Peruutuskin toimi, kääntyminen tuli vähän viiveellä, mutta suurempia ongelmia ei käynnissä ollut!

Siirryttiin raviin, eka kierros meni nätisti ei ongelmia, mutta sitten Diva sai jonkun kohtauksen ja lähti pomppimaan laukassa ilman mitään kontrollia. Se ei pukittanut, mutta loikki ja uri kuolaimeen kiinni. Pysyin kuitenkin kyydissä ja sain ponin pysähtymään. Sen jälkeen Diva oli taas oma rento itsensä.
Otimme tämän jälkeen liinassa ravia, mutta se meni niin hyvin, että ravasimme lopuksi vielä itsenäisesti. 


Tänään ratsastin uudestaan Divalla, vaikkakin tuuli ihan järjettömästi. Varauduin pölhöön poniin joka syöksäisee jokaisesta tuulenpuuskasta, mutta ei. Taas se yllätti!
Selkäännousussa Diva alkoi vähän pyörimään, muttei tehnyt mitään muuta. Käynnissä Diva oli heti avuilla, se kulki tasaisesti ja oli tosi kiva ratsastaa. Ravi sujui tänän tosi mallikkaasti. Kerran säpsyi, kun tuli ihan järjettömän kova tuulenpuuska, mutta pysähtyi sen jälkeen.
Älyttömän kiva ratsastaa ponilla, joka on noin fiksu ja miellyttämisen haluinen. Loppukäynnit kävelemässä tiellä. Ei menty kovin kauaa, kun ponin kunto on ihan nollassa, tästä sitten pikkuhiljaa kuntoa kohottamaan.9 kommenttia :

 1. Olis kiva saada Divasta esittely palkki! (:

  VastaaPoista
 2. Olis kiva, jos kuvat olis isompia!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän postauksen kuvat ovat kännykällä otettuja, jos laitan ne isommiksi niin laatu kärsii aika paljon :/

   Poista
  2. Ja kuvia voi myös aina klikata isommaksi ;) Tosi kiva postaus, ja kuulostaa ihan lupaavalta alulta ponin kanssa (:

   Poista
 3. hei näin tähän tekstiin liittymättömänä, mutta ollillahan on wintecin satula? mikä kaari teillä on käytössä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollilla on tällä hetkellä Glaridge Housen koulusatula, mustalla kaarella.

   Poista
 4. olis kiva jos vastaisit kommentteihin, etkä ainoastaan julkaisisi niitä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaan kommentteihin kyllä, mutta julkaisen ne yleensä puhelimellani. En voi vastata kommentteihin puhelimen välityksellä, joten vastailen niihin kun kerkeän koneelle.

   Poista

Kommentoi rohkeasti, mutta muistathan pitää kommentit asiallisina. Kiitos!