23.7.2012

16. Pitkän kaavan kautta!

Eilen kävin ystäväni Sirkun kanssa maastossa. Menimme noin tunnin lenkin. Olli oli tosi energinen vapaapäivän jälkeen, ei kävellyt. Ravin sijasta laukkailtiin. No lenkki meni muuten ihan hyvin...

Päätin mennä kentälle vähän muistuttelemaan asioita. Käynnissä tein pysähdyksiä, voltteja, sulkutaivutusta (joka on tosi vaikeaa Ollille) sekä pohkeenväistöä. Poni yritti luistaa pohkeenväistössä ja sulkutaivutuksessa peruttamalla ja potkimalla. Päätin murista ponille ja johan temppuillu loppui!
Seuraavaksi pungettiin voltilta portille ja taas alkoi murina ja heti loppui punkeminen. Ravi meni heti sen jälkeen todella kivasti. Olli oli pehmeä edestä, pyöreä ja käytti selkäänsä. Voi että kismnitti, kun poni on vaan yrittänyt livistää tehtävistä ja epäilin ensin että se johtuu satulasta, joten annoin periksi. Nyt kun en antanut periksi niin temppuilu loppui! ARGH!
Laukka nousi molempiin suuntiin nätisti ja mentiin tosi pientä ympyrääkin, ilman että tasapaino järkkyi.
Päädyinkin menemään kentällä noin tunnin verran, mutta ainakin poni on taas kuulolla.
Tänään Ollin omistaja meni Ollilla ja olin katsomassa. Oli kiva kuulla että poni oli edistynyt viikon aikana taas melkoisen harppauksen (huh, ei oo menny ratsastus hukkaan).
Lopuksi kipusin itse selkään, kun omistaja talutti loppukäyntejä ja akrobatisoin siellä :D Taputtelin, istuin satulan takana, heiluin ja huojuin, istuin väärinpäin ja tein kaikkea mahdollista ja Olli ei sanonut siitä mitään! Pitää joskus kokeilla vikellystä ;) Lopuksi tulin selästä alas laskemalla liukumäkeä lautasia pitkin.2 kommenttia :

Kommentoi rohkeasti, mutta muistathan pitää kommentit asiallisina. Kiitos!