24.4.2014

Jatketaan siitä mihin syksyllä jäätiin...

Ollin ratsastus 19.4.2014

Olemme alkaneet taas liikuttaa Ollia säännöllisemmin, noin kaksi-neljä kertaa viikkoon. Heppanen on saanut vietää suhteellisen vapaata talvilomaa ja ollaan ratsastettu silloin kun on ollut hyvä fiilis. Ei siis turhia paineita tai pakonomaista ratsastusta. Loma on tehnyt Ollillekkin hyvää, se on lihottanut itseään ja on iloisemmin tulossa töihin, eikä kiukuttele työnteossa.


Viime lauantaina kipusin pitkästä aikaa Ollin selkään ja yllätyin positiivisesti. Olli oli todella kevyt edestä, ei siis painanut ohjalle ja malttoi yllättävän hyvin. Pikkusiskoni kuvasi puhelimellani muutaman videopätkän, jotka olen koonnut alas. Pahoittelen surkeaa laatua, mutta kyllä siitä hevosen erottaa :D En ole leikannut videosta pois huonompiakaan kohtia, joten näätte nyt totuudenmukaisesti miltä meidän meno näyttää. Ratsastin noin puolen tunnin verran ja sitten lopetin tyytyväisenä.


Nyt Olli alkaa olla taas pisteessä, että sitä voi ratsastaa. Ilman että jokaisesta pyynnöstä vedetään herneet nenään ja ruvetaan vastarintaan. Jospa päästäisiin jatkamaan kohta siitä mihin viime syksyllä jäimme. Toivon ainakin niin. Ratsastus alkaa olla taas oikeasti kivaa, se ei kipeytä kehoa ja olen nyt laskeutunut selästä alas hymyillen. 2 kommenttia :

 1. WAUTSI !
  Sehän nautti suorastaa työstä meni niin tasasesti kaikki askeleet. laukka vaikuttaa oikein tasaselta ja helpolta.
  vaikea kuvitella tuosta videosta että sillä on niitä huonoja päiviä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Onneksi niitä huonoja päiviä on enää harvoin :) laukka onkin helpoin askellaji :)

   Poista

Kommentoi rohkeasti, mutta muistathan pitää kommentit asiallisina. Kiitos!