1.4.2014

Catwalk tallikäytävällä?

Epämuodikas on päivän sana!

Allekirjoittanut bloggaaja suostui ystävänsä näyttötyön uhriksi pari viikkoa sitten... Hyvä, että edes itse tunnistin itseäni peilistä käsittelyn jälkeen. Istuin tuolissa 4h erilaisten meikkien ja hiustyylien mallina. Ihan kiva kokemus, mutta meinasi minun kärsivällisyydellä olla hieman tiukkaa istua hievahtamatta paikoillaan.

Onko teille tullut tilannetta, että tallilta tutut ihmiset eivät tunnista teitä tallin ulkopuolella? Minulle ainakin on tullut. Kylän yhteisissä pikkujouluissa ystäväni, jonka olin silloin tuntenut jo monen kuukauden ajan, ei tunnistanut minua arkilookissa...Kovasti koitin vilkutella ja moikata tuloksetta, vasta juttelemaan mentyäni minulta kysyttiin olenko oikeasti minä? Ja tämä ei ole ainut kerta..Panostatteko te ulkonäköönne kun lähdette tallille? Minä en ainakaan, varsinkaan kun on oma talli pihassa. Likaiset ja pari kokoa liian isot vaatteet kuuluvat normaaliin talliasustukseen - lämpimät ja mukavat vaatteet ovat täydellisiä. Myöskin ratsastuksen jälkeen niin sanottu kypäräkampaus on jo melkeimpä muoti-ilmiö! Myönnän kyllä, jos lähden esimerkiksi kisoihin tai valmennukseen, niin silloin panostan hieman siisteyteen ja ulkonäköön (tässäkin enemmän hevoseen kuin itseeni). Mutta arkipäivänä omalla tallilla en jaksa paljoakaan panostaa pukeutumiseeni/ulkonäkööni. Ratsastuksessakin on omat merkkivaatteensa, joita minulla ei ole juuri lainkaan. En myöskään meikkaile tallille mennessä, yhden vauhdikkaamman maastolenkin jälkeen ripsarit ovat poskilla..

Milloin muulloin olet niin paljon oma itsesi kuin tallilla?

Kukaan ei katso pahasti jos vaatteeni ovat likaiset tai rikkinäiset. Ratsastustaitoja (ainakaan toivottavasti) ei mitata asukokonaisuuden hinnan perusteella. Kauppaan voi aina mennä ratsastushousut jalassa ja hieman räjähtäneenä, kaikki ymmärtävät... Miksi silti jotkut ihmiset pukeutuvat ja stailaavat itsensä tallille kuin olisivat johonkin muotinäytökseen menossa? Minä en tiedä, mutta aion jatkossakin olla yhtä epämuodikas kuin tähänkin mennessä!


Nyt pitää lähteä nukkumaan, jotta jaksaa aamulla mennä aamutalliin!

8 kommenttia :

 1. onnea 100 lukijasta :)

  http://toivoaelamaan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Nätti olet! :) Itse meikkaan miltei joka päivä tallitöihin, sillä se on tavallaan asiakaspalvelua ja pitäisi näyttää ihmiseltä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Asiakaspalvelu tilanteissa ymmärrän kyllä, jos haluaa näyttää ihmiseltä :D

   Poista
 3. Onneksi on oma talli pihassa, ei tarvi pyntätä. Johan ne ponitkin pötkisi pakoon, jos tallille menis kaikkine hajusteineen. :D

  VastaaPoista
 4. mä oon ihan samaa mieltä.. ei sinne tarvi laittautuu ja ei tarvi mitää merkkikamoja olla.. kunhan on turvalliset, asiaan kuuluvat ja sopivat itselle ja heppaselle :)

  VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti, mutta muistathan pitää kommentit asiallisina. Kiitos!