2.8.2013

Shoppailua!

Tänään kävin Veljekset Wahlstenilla käyttämässä syntymäpäiviltäni saadun lahjakortin. Olen jo pitkään ollut menossa, mutta aina on mukamas kiire tai tulee jotain muuta eteen. Tänään sain vihdoin aikaiseksi lähteä ja alla kuvien muodossa ostamani asiat.

Itse tykkään käydä kyseisessä liikkeessä, heti kun astuu ovesta sisään, joku kysyy ystävällisesti "Voinko auttaa, vai katseletteko vain?". Aina saa apua ja henkilökunta on mukavasti tavoiteltavissa.



Ostin itselleni uudet ratsastushanskat, edelliset alkoivat olla tiensä päässä. Kyseessä on siis Horse Comfortin mustat ratsastushanskat. Kokeilin hanskoja tänään, ja tuntuvat kyllä hyviltä. Ohjat eivät lipsuneet käsistä ja hanskojen istuvuus on oikein hyvä.


Valkoiset ratsastushousut, edelliset ovat jo liian lyhyet. Hahaa, olen siis kasvanut pituutta! Tulevia kisoja varten ihan tarpeelliset! Noissa on joustolahkeet, ensimmäiset housuni joissa sellaiset ovat, mutta tuntuivat jalkaan ihan hyviltä.


Ja kisapaidan! Tein pienin poikkeuksena ostin vaaleanpunaisen paidan..




Löysin vähän puolivahingossa tuollaiset Gel Bit Guardit. Ne tulevat kuolaimeen kiinni ja suojaavat hevosen suupieliä. Ollilla on erittäin helposti aukeavat suupielet, joten toivon että näistä olisi meille hyötyä. Kaikkea saa kokeilla ;)



Ollille ostin pehmusteen riimuun/suitsiin. Ollilla on tosi iso pää, suoraan sanottuna. Otsa- ja niskapannat jäävät välillä vähän puristamaan, joten tuon pitäisi vähän pehmentää. Ja on se lisäksi aika söpökin ;)


Ostin myös Ellille bootsit, sekun hukkaa niitä harva se päivä...No ei, jospa nämä olisivat sen verran paremmat, että kestäisivät vähän paremmin.


Sekä Ollille uuden harjan, vanhat ovat jo tosi vanhoja. Tuo on vähän jämäkämpi pölyharja, ja toimi kyllä hyvin.

2 kommenttia :

  1. Ei tainnut olla kahden euron lahjakortti. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ihan ! :D kyläläiset oli keränny porukassa vähän isomman summan :)

      Poista

Kommentoi rohkeasti, mutta muistathan pitää kommentit asiallisina. Kiitos!