17.8.2013

Estevalmennus

aivokapasiteetti joutui koetukselle!

Olin tänään Tiina Heltimoisen estevalmennuksessa, enkä suinkaan pettänyt lupaustani ja hypännyt Ollilla. Ratsunani oli kimo eestiläinen elikkäs Muse. Torstaina extempore päätös lähteä estevalmennukseen hevosellaa, jolla en ole koskaan ratsastanut.

Tunnilla tehtiin paljon erilaisia tehtäviä esteiden välissä. Paljon voltteja sekä nopeita siirtymisiä, eli koko ajan joutui ratsastamaan. Loppuun tehtiin pidempää rataa ja kyllä, minun aivokapasiteettini teki katkoksen ja unohdin pariin otteeseen tehtävät :D hupsis.

Oli kiva päästä pitkästä aikaa hyppäämään ja tekemään erilaisia tehtäviä. Valmennus meni mielestäni ilman suurempia ongelmia tai virheitä. Koska tämä oli ensimmäinen ratsastukseni Musella, en voi verrata sitä aiempiin kertoihin ja sanoa menikö se paremmin vai huonommin. Mutta tämä oli nyt lähtötaso, meneepä vaikeaksi, toivottavasti joku ymmärsi!

Pikkusiskoni oli mukana ja on jo harjaantunut videoiden ottamisessa, jonka vuoksi saatte videomateriaalia tunnilta. Huomen aamulla on aikainen herätys, mutta siitä lisää huomenna. Arvaako kukaan mitä olen tekemässä?

Peninalle suuri kiitos ponin lainasta!


vaihtakaa mutterista laatua paremmaksi!

2 kommenttia :

 1. heh, tuo poni ei näytä nostavan jalkojaan ainakaan enempää kun on ihan pakko :'D
  mahtoi olla erilainen olliin verrattuna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä erilainen! Mutta on hyvä mennäkkin erilaisilla hevosilla :)

   Poista

Kommentoi rohkeasti, mutta muistathan pitää kommentit asiallisina. Kiitos!