8.5.2014

Kisoihin treenausta Samulla (video)Viime sunnuntaina kävin taas ratsastamassa Samu-ponilla ja päivän teemana oli kouluratojen treenaus. Olemme nyt miettineet yhdet kisat, jossa startattaisiin helppo C-luokka. Ratsastin kentällä yksin, joten pystyin menemään ohjelmat kunnolla läpi. Sirkku kuvasi videota radoilta, jotka saatte loppuun ja Suvi otti kuvia, kiitos siis molemmille!


Aloitin verryttelyn ja tunnustelin hieman millainen päivä ponilla oli tuolloin. Samu oli kuitenkin hyvällä tuulella ja pelottava pääty ilmeni muutamana säpsyilynä ja vauhdin kiihdyttelynä. Oikealle superhyvä, vasemmalle hieman jäykempi. Ratsastin kaikki askellajit läpi, jonka jälkeen aloimme tulemaan ratoja.


Ensin ratsastin Helppo C:2000 radan läpi. Alla näättekin videon suorituksesta, ei suurempia virheitä, muttei mikään täydellinen suorituskaan. Pientä hiomista siis vielä, mutta eiköhän tuo tuosta mene. Koska helppo C sujui suurinpiirtein, kokeilimme K.N.Spesialia, joka tuotti lähinnä kuskille ongelmia, kun unohdin radan vähän väliä :D Laukasta siirtyminen alaspäin tuotti pieniä ongelmia, kun poni olisi halunnut vain laukata ja kuski mokasi ravilisäyksen keventämällä sen..


En selitä ratsastuksesta tällä kertaa tarkemmin, kun alla olevista videoista näätte kuitenkin radat:


2 kommenttia :

  1. Mulle on nyt vähän jäänyt että kuka toi Samu oikeen on? Ja miksi ratsastat sillä? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samu asustelee meiltä puolen tunnin ajomatkan päässä yksityistallilla. Omistaja on pyytänyt minua ratsastamaan ponilla säännöllisesti ja kisaamaan sillä muutamat kisat.

      Poista

Kommentoi rohkeasti, mutta muistathan pitää kommentit asiallisina. Kiitos!