4.3.2014

Valkea pieni poni ja hassu ruskea suokki


25.2.2014

Huh huh, nyt on niin paljon ollut taas ohjelmaa, että en ole koneen ääressä kerinnyt istuskelemaan. Ylioppilaskirjoituksiin on pitänyt lukea, ratsastaa ja tehdä sataa muutakin asiaa! Nyt on kuitenkin hetki aikaa, ja kerron tässä postauksessa jälleen Samusta ja Vinkkelistä, joita kävin ratsastastamassa viime viikon tiistaina.

Tulossa postausta viime viikon sunnuntailta kun kävimme Divan kanssa ensimmäisissä yhteisissä koulukisoissa. Lataan videon nettiin ja editoin kuvat, kunhan kerkiän. Mutta näin etukäteen sanon, että ihan hyvin meni.
Mutta takaisin aiheesee, tuolloin olikin koululaisilla hiihtoloma-viikko, joten lähdimme jo päivällä tallille Sirkun kanssa. Matka taittui taas mukavasti ja olimme perillä hyvissä ajoi. Sitten ponit kuntoon ja kentälle. Kenttä olikin yllättävän sula ja hyvä ratsastaa. Aina ei käy tasan onnen lahjat...Hepat oli hierottu samaisella viikolla, joten ratsastin vähän tunnustellen. Molemmilla oli ollut pieniä jumia, joten lähinnä jumppailtiin niitä auki erilaisilla tehtävillä. Samu oli alusta asti hieman hapan, eikä olisi halunnut tehdä töitä.Erilaisilla tehtävillä sain Samua paljon joustavammaksi ja skarpimmaksi ja poni paranikin loppua kohden huimasti. Kentän toinen pääty oli todella pelottava jostain kummallisesta syystä, mutta muuten mitään kummallisempaa ei ollut.Vaihdettiin vielä ratsuja Sirkun kanssa lopputunnista ja tein Vinkkelin kanssa hetken töitä. Vinkkeli oli reagoinut voimmakkaasti hierontaan, jonka vuoksi teimme töitä lähinnä käynnissä ja hieman ravissa. Nopea pikakatsaus ja ihan hyvältä vaikutti, kunhan vain avut menivät läpi.Lopuksi kävimme kävelemässä viereisellä metsätiellä. Vinkkeliä ja Samua tullaan avrmaankin blogissa aina silloin tällöin näkemään, mutta nyt on ainakin yo-kirjoitusten välinen aika taukoa.

Nyt täytyy taas rientää, yritän postailla taas mahdollisimman pian. See you!

2 kommenttia :

  1. Sulla on aivan ihana blogi, jään mielelläni seurailemaan, joten sait juuri uuden lukijan! :)
    http://omankentanmestari.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti, mutta muistathan pitää kommentit asiallisina. Kiitos!