16.2.2014

Paluu arkeen ja Divan ratsastus

Viikko 7
Huh huh, mikä viikko takana. Ruusukova, penkkarit, wanhojentanssit ja maka Viroon! Nyt täytyy todeta, että oli kiva viettää elämää myös tallin ulkopuolella, mutta sunnuntaina oli pakko kiivetä taas hevosen selkään! Nyt on siis lukion viralliset koulupäivät ohi, joka tarkoittaa, että yo-kokeet ovat aivan nurkan takana..jainks. Penkkarit sujuivat todella kivasti ja lähdimme juhlistamaan lukion loppumista päivän Viron reissulla. Hieman kirpaisi kun herätys kello soi 3.15 ja takaisin sängyssä olin klo 0.00.Itse ratsastin Divalla maanantaina ja tänään sunnuntaina. Sirkku liikutti viikolla muutaman kerran, kiitos! Poni sai siis kivasti liikuntaa, eikä vain lihonut ja möllöttänyt tarhassa. Maanantaina ratsastin vajaan tunnin verran koulua, ihan perusjuttuja ja yritin saada ponia hyvin kuulolle. D oli sopivan energinen ja toimi ihan hyvin, vaikka edellisestä kouluratsastuskerrasta olikin vähän aikaa. Harjoittelimme käynnistä laukannostoja, yllättävän hyvin ensimmäiseksi kerraksi. poni nosti parin toiston jälkeen laukan alle kahden raviaskeleen avulla. Hyvä poni.


Ti-la en käynyt tallilla kuin kääntymässä. Välillä on ihan hyvä olla tallilta poiskin ja viettää vähän omaa aikaa hyvin ystävien seurassa. Oli kyllä hyvä matka ja viikko!
Nyt siis palaan taas normaalipostaustahtiin ja kun koulu on päättynyt, yritän ottaa päivällä ainakin puhelimellani kuvia postauksiin.


Sunnuntaina oli jo pakko päästä hevosen selkään ja Sirkku ystävällisesti kuvasi. Ratsastimme Divalla puoliksi, Sirkku meni alkuun ja minä lopuksi. Pohja oli hieman raskas suojalumen vuoksi, joten D väsyi loppuakohden, joka näkyy epätasaisuutena muodon kanssa. Lopuksi annoin Divan venyttää eteen-alas ravissa.


Illemmalla Diva pääsi hierontaan ja harjan siistimiseen. Kuvissa näkyy vielä tuollainen leijonaharja :D pitäisi vielä ihan nyppiä se kunnolla, mutta nyt riitti saksilla siistiminen. Mitään suurempia jumeja ei ollut, mutta silti D pääsee säännöllisesti Sannan käsittelyyn. Jokaisen hieronta kerran jälkeen liikkeet ovat parantuneet ja poni taipuu entistä paremmin.


Olen nyt ottanut tavoitteeksi muutamat seurakoulukilpailut tässä kevän mittaan, luokkina Helppo C:tä. Nyt siis treenataan ratoja ja yritetään saavuttaa halutut tavoitteet. Katsotaan miten lähtee menemään ja sitten teemme suunnitelmia pidemmälle keväälle ja kesälle. Josko vaikka tänävuonna pääsisi ihan kisailemaankin..Ensi postaus kertoo superhienosta Ollista!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti, mutta muistathan pitää kommentit asiallisina. Kiitos!