10.2.2014

Onnistuneet estetreenit!

maneesilla hyppäämässä 8.2.2014

Lauantaina oli kamalan sumuinen ja inhottava ilma, mutta onneksi olimme varanneet maneesin ja pääsimme taas kunnolla hyppäämään. Mukana olivat siis kaikki kolme heppasta, Sanna, Sirkku, pikkusiskoni ja Suvi, joka toimi kuvaajan roolissa. Maneesissa oli utuisen ilman ja huonon valon takia hankala kuvata, mutta saatiin silti ei niin tärähtäneitä kuvia ja hyviä videoita! Kiitos siis Suville- http://hulvaton.kuvat.fi/

Kerron pienen selosteen miten hepat menivät, pari kuvaa ja lopuun saatte videon!

Olli

Sanna-Olli

Ollilla on ollut pitkä tauko hyppäämisestä (en edes muista koska ollaan viimeksi hypätty, kaiketi lokakuussa?), ja on vaikea olla kirjoittamatta ylistystekstiä tuosta hevosesta, mutta yritetään.
O toimi alku ja loppuverryttelyissä Sannan ratsastamana todella hienosti kaikissa askellajeissa. Minä hyppäsin sillä esteitä, ilman että jarrut olisivat kadonneet kertaakaan. Yhtäkään kertaa O ei hypääny pystyyn, se ei edes yrttänyt. Itse täytyi vain istua ja odottikin istuntaa todella hyvin. Ylitimme 90cm okserin ongelmitta, kunhan herra malttoi keskittyä eikä vain räiskinyt läpi. Uskomattoman hyvä fiilis jäi! Tästä on suunta taas ylöspäin.

Henna-Olli

Diva

Sirkku-Diva

Divan toinen estekerta ja Sirkku hyppäsikin Divalla suurimman osan ajasta. D hypäsi myös todella hyvin, jumpat ja okseri ei tuottanut mitään ongelmaa ja poni vaihtoi laukat esteen päällä. D myös imi itse esteelle, eikä yrittänyt mennä ohi, niinkuin viime kerralla.
 Nyt kasvatetaan lisää kuntoa ja treenataan maltilla, niin hyvä tulee. Itse hyppäsin lopuksi muutamat hypyt ja täytyy sanoa että ponissa on potenttiaalia!
ElliElli olikin päivän häslänsählä. Kaikkea piti kytätä ja hypätä järkyttäviä hissiloikkia, esteiden alla olevat pelokkeet olivat ihan järkyttäviä. Ne olisivat voineet vaikka syödä pienen hevosen. Kuitenkaan tuon hevosen innostukselle/tempuille ei voi kuin nauraa. Hassu heppa. Ellille vaan lisää rutiinia ja laukkatyöskentelyä, niin joku päivä sekin malttaa hypätä. 

Sirkku-Elli


Henna-Elli

Katsokaa videon HD-laatuisena! (1080p). Videoissa ratsastan minä ja Sirkku.


Mitä tykkäsitte tällaisesta postauksesta?

8 kommenttia :

 1. Näyttää olleen onnistunut reissu,hienoa! Mutta täytyy sanoa että tämä elli varasti shown, vähänkö repesin ellen jopa romahtanut sitä aika erikoista esteenylitystyyliä. Mikämikä se etujalkajuttu oikein oli? Haah :D aiiivan loistopätkä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli onnistunut reissu :)
   Ja en tiedä minkä takia tuolleen hyppäsi :D ihan heppasen oma juttu oli.

   Poista
 2. Ihana toi ellin ristikkokuva :D Voi noita lämppäreitä <3

  VastaaPoista
 3. Kannattaa kokeilla ilman satulaa hyppelyä :) Meillä kans hevonen koohottaa esteillä ja kuumii, mutta kun menee ilman satulaa pieni esteitä tuntuu kuin olis aivan eri hevonen alla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen hypännyt ilman satulaa aiemmin :)
   Silloin käyttää istuntaansa paljon enemmän kuin satulan kanssa, jolloin hevonen tulee takaisin paremmin.

   Poista
 4. Olli näyttää hyvälle ekassa kuvassa :)
  onko sillä jotkut uudet kaksoisohjat niinku olis satulassa kiinni ohja ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole. Satulassa on kiinni normaalit sivuapuohjat.

   Poista

Kommentoi rohkeasti, mutta muistathan pitää kommentit asiallisina. Kiitos!