9.2.2014

Blogi päivittelyä!

nyt ollaan taas ajantasalla!

Ajattelin hieman uudistaa blogin ilmettä ja sisältöä. Olen päivittänyt välilehdet ajantasalle ja muutenkin korjaillut pari juttua blogista. Nyt varsinkin, kun äidinkielen yo-koe oli tällä viikolla, yritän jatkossa panostaa blogin teksteihin ja muutenkin postauksiin. Postauksia ei välttämättä tule joka päivä, ehkä kaksi tai kolme viikossa, mutta yritän panostaa näihin enemmän. Seuraavissa postauksissa onkin älyttömän söpö poni pääosassa ja videota meidän lauantain esteratsastuksista videon kera!

Blogi sai nyt uuden ulkoasun. Alle saa toki kommentoida sekä risut että ruusut uudesta ulkoasusta. Blogin ulkoasun on tehnyt baneerikilpailun-voittaja http://elviirakouros.blogspot.fi/

"Tätä blogia kirjoittelee 18-vuotias lukio-opiskelija Pohjois-Pohjanmaalta. Kirjoitan blogia kahden hevoseni arjesta. Minusta ja hevosista voit lukea lisää ylävälilehdistä. Olen nyt myös aloittanut tämän blogin postausten kirjoittamisen suomen lisäksi myös englanniksi. Kirjoitan englanniksi niin usein kun pystyn oppiakseni kieltä paremmin ja siksi koska minulla on tulossa pitkän englannin kirjoitukset. Teksteissä tulee olemaan paljon virheitä, koska en ole kovin hyvä... Merkitsen aina postauksien alkuun Fin&En tai vain Fin tai En. Pääsääntöisesti kirjoitan kaikki postaukset ainakin suomeksi."

Nyt saisi esittää toivomuksia jatkoa ajatellen, mitä te haluaisitte täältä blogista lukea? Onko jotain mikä häiritsee, tai kaipaisitte korjausta? Nyt saa (pitää!) kertoa mielipiteensä.

videolta kaapattu kuva tulevasta postauksesta!

3 kommenttia :

  1. Kivaa lukea myös välillä englanniksi ni saa itekki opeteltuu vähä... (: muist laittaa postauksii mahd paljo kuvii, niit ku o ain kiva kattel vaikkei tekstii jaksais lukee

    VastaaPoista
  2. Kuvia ja vähemmän tekstiä :) On kivempi lukea pieni selostus ja antaa kuvien kertoa enemmän!

    VastaaPoista
  3. Oi, kiva kun tykkäsit bannerista :)

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti, mutta muistathan pitää kommentit asiallisina. Kiitos!