20.1.2014

Hiihto- ja pulkkaratsastusta!

wuhuu!
Sunnuntaina 19.1. päätin nimppareitteni kunniaksi olla tosi ahkera ja liikuttaa kaikki kolme hevosta. Pikkusiskoni ja Sirkku avustivat, S kuvasi yli 1000 kuvaa, jonka vuoksi jaan kaikki kolme ratsastusta omiin postauksiinsa. Pakkasta ei ollut kuin -11 astetta, aurinko paistoi ja seura oli mitä mahtavinta, hyvä päivä siis!

Olemme pitkään suunnitelleet hiihtoratsastusta Ellin kanssa ja sunnuntaina toteutimme suunnitelmamme! Ellin ilme oli kyllä näkemisen arvoinen kun laitoin satulan selkään ja rintaremmin kiinni. Elli oli ihan varma, et nyt meni jonkun yhtälössä palaset sekaisin :D Ellillä ei ole aiemmin hiihtoratsastettu, mutta ajettu kyllä, joten oletin ettei mitään suurempia ongelmia ilmaannu.


Heppa kuntoon ja aluksi lämmittelyt tiellä. Sen jälkeen pikkusiskoni tuli Ellin perään suksien kanssa. E hokasi heti jutun juonen ja meni tosi nätisti! Jopa kääntymiset sujuivat ilman ongelmaa, kunhan ohjat eivät osuneet maahan. Elli pelkäsi maassa olevia ohjia, sama juttu on esimerkiksi riimunnarun kanssa. Jos se on maassa, se on hurjan pelottava! Muuten koko hiihtoratsastuksessa ei ollut yhtään ongelmaa.


Koska sukset eivät pysyneetkään jalassa kovinkaan hyvin, vaihdoimme pulkkaan ja se sujui tosi hyvin! Elli ei välittänyt suksien/pulkan äänestä yhtään ja käännökset sujuivat paljon helpommin.


 Hih, mitähän tuon hepan kanssa ei voisi tehdä? Kaikki tuntuu olevan tälle tammalle ok.



Vaihdoimme vielä vuoroja niin, että jokainen pääsi vuorollaan olemaan suksilla/pulkassa. Ihan supermahtavaa! Tätä harrastetaan varmasti uudemman kerran isommalla porukalla!

Elli liikkui rennosti korvät hörössä eteenpäin ja oli ihan intopiukeena. Selvästi heppakin tykkäsi puuhasta.



1 kommentti :

Kommentoi rohkeasti, mutta muistathan pitää kommentit asiallisina. Kiitos!