5.11.2013

Kohta 80 lukijaa!

hui, onko teitä jo noin paljon?

 Yksi lisää lukijakuntaan ja 80 lukijaa on täynnä! En olisi uskonut että noinkin montaa ihmistä kiinnostaa minun puuhasteluni hevosten parissa. Mutta, kun 80 lukijaa tulee täyteen, saatte erikoispostauksen! Tosin se edellyttää vielä sitä yhtä lukijaa ;)

Mistä aiheesta haluatte erikoispostauksen? Nyt saa ehdottaa vapaasti laidasta laitaan.


Viimepostaukseen tulikin paljon arvailuja mitä tapahtuu, mutta se selviää viikonloppuna ;) malttia siis siihen asti!

Täällä Etelä-Suomessa on satanut lähipäivinä vähintäänkin riittävästi...ei kiitos enää yhtään lisää. Tänään tuuli niin kovaa että ei meinannut eteenpäin päästä. Nyt olen hieman kateellinen niille jolla on maneesi ja katto jonka alla voi ratsastaa kuivana. Säiden takia Olli on viettänyt nyt maanantain ja tämän päivän vapaapäivinä. Toivottavasti huomenna olisi parempaa keliä ja pääsisi ratsastamaan. Säätiedotus ainakin lupasi parempaa ilmaa loppuviikoksi.

vasemmalta oikealle
Olli, Rape, Elli ja Lilli

Sunnuntaina ratsastin Ollilla yli tunnin verran. Fiksuna ihmisenä ajattelin mennä vain rennosti ilman satulaa, mutta lopputulos oli se että väänsimme kentällä yli tunnin ajan koulua..huh huh taas vaihteeksi tuota ponia.
Ollilla on näköjään joku asennevamma aina syksyisin, mikään ei kiinnosta ja kaikesta pitää sanoa vastaan. Loppujen lopuksi kun sain tahtoni läpi, Olli meni todella kivasti ja sillä oli jopa helppo ratsastaa. Mutta miksei näin voinut mennä alusta asti?
Ette usko kuinka kipeet sisäreidet itselläni oli seuraavana aamuna, olin hiukan käyttänyt istuntaa..No ei tarvitse kuntosalille lähteä.

vähän uudempaa kuvaa minusta

Toivottavasti vesisateet loppuvat pian ja pääsee taas kunnolla ratsastamaan. :)
Muistakaa ehdottaa erikoispostausta!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti, mutta muistathan pitää kommentit asiallisina. Kiitos!