6.6.2013

Ei menny ihan niin kuin strömsössä...


Peninan valmennus 6.6.2013
 
Jep, pitkästä aikaa valvovan silmän alla. Pitäisiköhän käydä useamminkin?
 
Matka voistioon oli jo lupaava, Olli käveli rennosti pitkällä ohjalla koko matkan. Voistiossa jouduimme vähän aikaa odottomaan, jonka ajan Olli naposteli vihreää. Kentällä oli toinen ratsukko hyppäämässä, joten menimme maneesiin. Pikkusiskoni oli mukana auttamassa.

Ei ollut kamalan hyvä idea laittaa niveliä pee-ween jälkeen...
Aluksi käynti oli ihan ok, teimme hidastuksia ja käynnin pidentämisiä. Pientä häsläystä, eikä sisäpohje meinannut mennä läpi. No tämä meni näin jälkikäteen sanottuna vielä ihan hyvin.
Ravissa sisäpohkeesta ei ollut tietoakaan, kuski heilui kuin heinäseiväs ja vauhti oli päätä huimaava. Tarvitseeko muuta sanoa?  Laukkaa emme edes miettineetkään.

Olli otti herneet nenäänsä tehtävistä, jonka näette alemmassa videossa. Se hyppää pystyyn hyvin nopeasti, ja tilanne tulee puun takaa. En itse kerkiä tekemään juurikaan mitään muuta, kuin pitämään kiinni. Ja kuten näkyy, Olli osaa myös kivasti pyörähtää takajaloillaan, eikä se auta minua yhtään. Ja tuo ei ole edes niitä pahimpia hyppimisiä.
 
katsokaa HD:na!

Pääsimmekin tämän johdosta talutusratsastukseen. Kiitos siitä Jesselle! Olli rentoutuikin nopeasti Jessen avulla. Lopetimme muutaman hyvän ja rennon ravipätkän jälkeen.

Itseäni lähinnä suututtaa nyt! Miksi en osaa ratsastaa? Inhoan esimerkiksi omaa etukenoani ja tiedostan että se on minulla, mutten osaa korjata sitä. Tiedän myös että jään kädellä todella helposti kiinni, varsinkin Ollin kanssa. Mutta siitä ei pääse heti eroon, täytyy tehdä paljon töitä ja kehittyä.
No ehkä meistä tulee Ollin kanssa joskus jotakin, ehkä. Ainahan saa toivoa vai mitä?

Nyt en kerkeä kirjoittamaan enempää! Toivottavasti teidän lukijoiden ratsastus on mennyt paremmin kuin meidän :D

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti, mutta muistathan pitää kommentit asiallisina. Kiitos!