10.6.2013

Puhelimen tyhjennys

kuvia puhelimen kätköistä viime ajoiltaTässä kuvassa ollaan alkeisjatko-tunnilla :D Eli liinassa ratsastusta.Rakastan väsäillä harjaan ja häntään erilaisia lettejä. Ellin jouhet sopivat pituudeltaan moniin kampauksiin ja eri letitystyyleihin!Eilen eli sunnuntaina juoksutin Ollin. Teimme paljon siirtymisiä sekä temponvaihteluja ja O yllätti positiivisesti. Jopa ravi-seis-ravi siirtymiset onnistuivat.Olli ja Elli tuijottivat jotakin todella kauan. Ne on nykyään samassa tarhassa ja ovat kuin paita ja peppu. Eli seuraa Ollia kuin hai laivaa ja omii itselleen.
Pari vanhempaa kuvaa, mutta kyllä, tuo hevonen nukkuu! :D Olen nyt bongannut sen nukkuvan myös Ellin kanssa, joten poni alkaa selvästikkin rentoutumaan enemmän. Arvatkaa vaan pelästyinkö, kun toinen nukkuu puskan takana eikä sitä näy ollenkaan. Tarha on täysin ehjä ja poni kadonnut?


Kävimme myös maastoilemassa pitkästä aikaa. Kertaakaan ei pompittu tai temppuiltu. Lopuksi jopa kävelimme. Kesällä yritän maastoilla aktiivisemmin, nyt kun poni pysyy lapasessakin.


Ollin kengitys alkaa olemaan kohdillaan :)

Ja piristykseksi loppuun Sennistä kuva:

Tarviiko edes selittää?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti, mutta muistathan pitää kommentit asiallisina. Kiitos!