28.12.2012

69. Elämäni eläimet part 3

Kolmas osa kertoo Sennistä :)

Nimi: Kalliovaaran Xara Tatra
Kutsumanimi: Senni
Rotu: Owzcarek Podhalanski
Syntynyt: 26.2.2011
Skp: narttu
Säkä: 70cm
Hessun kuoleman jälkeen halusimme toisen koiran, ja päätimme ottaa sen kun itselläni alkaa kesäloma. Isäni halusi koiran kokoisen koiran, eli siis ei mitään pientä, meillä on kissa sitä varten. Lähellä n.20km päässä oli kasvattaja, joka myi Owcarek podhalanskeja, minkäs sille voi kun tuollainen iso karvapallo juoksee vastaan :D no, meillehän se tuli.
Kun sain ysin päättötodistuksen käteen, lähdimme heti hakemaan Senniä :)


Senni 3kk vanha ja yhtä iso kuin Taika

Senni on luonteeltaan kiltti, hassu ja minun koirani. Se on tuollainen lempeä jättiläinen, vaikka minun mittapuulla se ei ole kovin iso :D Senni on myöskin naisten koira, miehiä pitää vähän kiusata. Se on todella leikkisä, eikä aina tajua kokoaan. Senni rakastaa nukkua kainalossa ja olla huomion keskipiste.

Owcarek Podhalanski on laumanvartija, ja Senni suojelee laumaansa. Mutta useampi asia ei päde tuon koiran kohdalla. Se rakastaa toisia koiria ja leikkii kaikkien kanssa, se tulee toimeen narttujen kanssa) meillä on 2) ;D Ja meillä Senni on myös vapaana.
Ollaan Sennin kanssa kierretty myös näyttelyissä ja tarkoituksena saada Senni ainakin Suomen muotovalioksi :) Katsotaan miten pärjätään :)

 
Koiranet järjestelmästä löytyy tarkempia tietoja Sennistä, sen suvusta ja näyttelytuloksista ( vähän kuin hevosten sukuposti)
Paina tästä!

1 kommentti :

  1. Oi ihana! Tunnenkin tämän koiran kasvattajan, itselläni on slovakiancuvac, joka myös valkoinen vartija. Raijalla on tämän minun koirani täysveli itsellään. :)

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti, mutta muistathan pitää kommentit asiallisina. Kiitos!