11.12.2012

65. Haaste!


Ihan ensiksi kiitos teille lukijat, olette olleet nyt aktiivisempia kuin vähään aikaa (tykännyt postauksista/kommentoineet niitä)! Saan aina uutta puhtia tähän hommaan kun nään että edes jotakin kiinnostaa nämä minun selitykseni :D Tehkää tätä myös jatkossa :)

10 kysymyksen haaste!


Sain haasteen Peninalta, kiitos!

1. Miksi aloitit blogin pitämisen?

-
Kirjoitin ennen vihkoon kun ratsastin, mutta totesin että se kesti aina pari viikkoa kunnes into taas hiipui. Ajattelin, että blogin pitäminen olisi mielenkiintoisempaa, kun saisi kuvia/videoita liitettyä teksteihin. Olihan sekin mahdollista että jotakuta vaikka kiinnostaisi hevosteluni? Omistan myös hyvin huonon muistin, joten tänne saa kaikki talteen ja niitä voi lukea myöhemmin (tuppaan hukkaamaan ne vihkoni).

2. Oletko kilpaillut / millä tasolla kilpailet?

-
Esteillä leirikisoista aina 90cm derbyluokkaan asti seuratasolla. Tavoitteena olisi kyllä kisata aluetasolla, jos vaikka ensi kesänä?
Koulussa olen kisannut raviluokasta helppoon B:hen asti.
Toivottavasti päästään Ollin kanssa tulevaisuudessa kisakentille asti :)

3. Kuinka kauan olet ratsastanut?

-
Aloitin muistaakseni 5 vuotiaana käymään naapuritallilla ratsastamassa. Ensimmäiset 8 vuotta ratsastin säännöllisen epäsäännöllisesti ja vasta viimeiset 5 vuotta olen ratsastanut aktiivisesti ja tavoitteellisesti.

4. Koulu vai esteet?

-
Molemmat! Riippuen toki hevosesta, jollain tykkään hypätä ja toisella taas mennä koulua. Riippuu kyllä kanssa omasta fiiliksestä ja hevosen taidoista.
Mutta kyllä noi esteet taitaa viedä :D

5. Valmennus vai kilpailut?

-
Molemmat, valmennuksissa treenataan ja kisoissa katsotaan mihin taidot riittävät. Nyt on kisailusta ollut vähän taukoa, sekä valmennuksista, kun vakituista valmentajaa ei ole oikein löytynyt. Itse tykkään ratsastaa valmennuksissa, saa korjattua virheitä ja parannettua ratsukon yhteistyötä.

6. Poni vai hevonen? Perustele.

-
Poni :D Kutsun hevosiakin poneiksi ja Olli on melkein ponikokoinen :) Mutta toisaalta taas pienikokoiset hevoset kun ponivuodet ovat jo ohitse :( Olen myös sen verran lyhytjalkainen että pieni hevonen on sopivan kokoinen.

7. Onko sinulla ollut hoito-, vuokra- tai omaa hevosta?

- Onhan noita kertynyt matkan varrelle, hoitohevosia useampia ja varsinaisia vuokrattavia 4 kappaletta. Varsinaisia omia ei ole, mutta pidän Ollia kuin omaani.

8. Oletko hypännyt maastoesteitä?

-
Kyllä ja rakensin oman maastoesteradankin! Rakastan niitä :D

9. Lempihevosrotusi?

-
Nyt onkin vaikea paikka, jokainen hevonen on oma persoonansa ja olen tavannut niin laidasta laitaan hevosia että paha on sanoa. Hevosen luonne ratkaisee, ei se rotu.

10. Korkein hyppäämäsi este?

- 130cm yksittäisenä, ratana 100cm ja kisoissa 90cm.


En nyt haasta ketään varsinaisesti, mutta jos joku haluaa tälläisen tehdä niin siitä vaan! :)


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti, mutta muistathan pitää kommentit asiallisina. Kiitos!