2.12.2012

61. Nyheter!

Koeviikko ohi, siitä on toivuttu ja nyt alkaa taas blogi heräilemään!
Ja hyvää joulukuuta kaikille, en voi uskoa että tääkin vuosi on mennyt näin nopeesti...

Tosiaan, tässä välissä on tapahtunut vaikka ja mitä, niin hyvää kuin huonoakin. Ja lunta tuli! Meillä on nyt noin 15cm lunta tai enemmänkin ja pakkasmittari näyttää -20 astetta...

Huom! Koska blogger valittaa vieläkin kuvatilasta, lisään kuvat pienempinä, joten klikatkaa kuvaa jolloin näette sen sitten isompana, kiitos!

Aloitetaan Ekistä. Viikonloppuna ratsastin Ekillä ja päätimme Sannan kanssa lähteä maastoon. Sanna ratsasti Veeralla ja itse menin Ekillä. Pääsin itse selkään, ratsastin koko matkan ja selvisimme siitä sekä itse selästä alas! Jes! Pikkuinen 4-vuotias heppanen oli todella nätisti koko matkan ja yllätyin kyllä positiivisesti. Ekistä on kuoriutunut oikea sydänten valloittaja!Olli, no on hyviä  hetkiä ja sitten niitä huonoja. Koeviikolla ratsastin kentällä ja meni tosi hyvin. Olli kuunteli pohkeita, se väisti pohjetta, eikä lähtenyt siitä pelkästään eteenpäin. Saimme myös ensimmäiset raviväistöt!
Mutta sitten on niitä päivä kuten tänään, mikään ei onnistu.
 
 
Veeralla en ole kerinnyt paljoa ratsastelemaan, kerran kävin kyllä maastossa neidin kanssa.
Nyt voisin joulun kunniaksi toteuttaa erikoispostauksia!? Eli, jos sinulla on mielessäsi joku/joitakin ehdotuksia niin kerro ne minulle niin yritän toteuttaa ne! :)


1 kommentti :

Kommentoi rohkeasti, mutta muistathan pitää kommentit asiallisina. Kiitos!