22.12.2012

67. Elämäni eläimet part 2

Tämä postaus kertoo Taikasta!

Nimi: Taika
Rotu: Lapinporokoira
Syntynyt: 27.2.2008
skp: narttu
säkä: noin 50cm
paino: n.16kg
Taika on ensimmäinen oma koirani, jonka ostin itselleni 14-vuotis syntymäpäivä lahjaksi. Tuollainen söpö pikku eläin tuli todella ison vaalenapunaisella rusetilla varustettuna minulle :)
Ostin Taikan itselleni kotikoiraksi, joten se ei ole rekisterissä. Tein puoli vuotta kaikenlaisia pikkutöitä että sain ansaittua rahat tuohon koiraan.

Taika on luonteeltaan hieman arka, se ei pidä yhtään tupakan tai alkoholin hajuista. Mutta on todellinen ystävä kun sen kaveriksi pääsee. Se on myös sosiaalistunut todella paljon pennusta.
Taika rakastaa nukkua lämpimässä paikassa ja tekeekin usein oman pesän itselleen ja on kyllä todella perso herkuille. Taika on koiranruoille todella nirso, vain tietyt merkit kelpaavat.
Taika osaa aika monta temppua, noin 15 näin lonkalta heitettynä, voin joskus ottaa niitä videolle.


Taika on käytöstavoiltaan todella kiltti, ei riehu tai tee asioitaan sisälle. Taika on kova matkustamaan, avaat auton ovet ja Taika istuu jo auton sisällä ennenkuin ehdit edes huomata. Se rakastaa myös käydä tallilla ja on siellä elementissään. Myös maastoratsastuksella Taika on usein mukana, jos mennään vähän rauhallisempi lenkki.


Taika on oma pikku mussukkani, joka tietää kyllä paikkansa! Se on pikku päivänpiristykseni joka on täynnä elämänintoa.

1 kommentti :

Kommentoi rohkeasti, mutta muistathan pitää kommentit asiallisina. Kiitos!