14.10.2012

43. Kuulumisia

Lauantaina olin maneesilla Rapen kanssa. Harjoittelimme koulurataa ja siihen liittyviä tehtäviä. Rata on sama kuin viime vuonna, joten tiedän että siirtymisissä ja pysähdyksissä pitää petrata. Rape meni rennosti koko ajan ja oli kivasti avuilla.
Rapen kanssa menen koulukisoihin 27.10 ja luokkana raviohjelma.


Hyppäsin myös maneesilla pari hyppyä Viken kanssa. Ajattelin lähteä hyppäämään Vikellä 90cm, jos vaan uskallan :D Muuten en estekisoihin osallistu ollenkaan.

Iltapäivemmällä ratsastin myös Ekillä. Aikaisemmin olen käynyt selässä vain makaaassa ja se oli hurjan jännää, lopetettiin sitten kun heppanen rentoutui. Seuraavalla kerralla kävin jo istumassa selässä ja vähän käveltiin talutuksessa.
Eilen selkäännousu onnistui jo helposti ja käveltiin hetken aikaa talutuksessa. Kokeiltiin kävellä liinan päässä ja hienosti onnistui, vaikka ympäriltä kuuluvat äänet olivatkin tosi pelottavia pikkuisen heppasen mielestä. Harjoiteltiin myös pysähtymistä ratsastajan pyynnöstä ja hienosti Eki ymmärsi mitä haluan :)


Illemmalla ratsastin vielä Ollinkin, oikeen tehokas päivä!
Olli meni alkuun aika vauhdikkaasti, mutta loppua kohden rauhoittui. Ensimmäistä kertaa ikinä heppanen käveli ratsastuspellolle asti ja vielä sieläkin! Tein käynnissä ja ravissa taivutteluja ja laukannostot avotaivutuksen jälkeen. Laukka pyöri tänään hyvin ja meni rauhallisesti, emme välitä nyt Ollin pään asennosta mitään, haemme vaan rauhallista tahtia. Loppua kohden poni alkoi venyttämään kaulaansa vähän enemmän ja jäi ihan positiivinen fiilis.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti, mutta muistathan pitää kommentit asiallisina. Kiitos!