21.6.2012

2. Maastakäsin työskentelyä!

Kerron jo heti alkuun. että postauksia tulee noin kolme-neljä kertaa viikossa, koska Olli on vuokrahevoseni ja Ollin omistaja ratsastaa Ollilla myös. Joskus saatan tehdä esim.toivepostauksen tai jonkun muun hevosen ratsastamisesta postauksen, mutta älkää odottako joka päivän postauksia.

Päätettiin ystäväni Sirkun kanssa rakentaa kentälle pieni maastakäsin työskentely rata. Rataan sisältyi esteen alitus, vesiesteen ja vihreän maton ylitys, 50cm ristikon hyppy, renkaiden välistä kulkeminen
ja laatikoista herkun löytäminen :)

Vihreä matto

puomit

esteen alitus

ensimmäinen yritys vesi esteen kanssa

Teemme erilaisia maastakäsin harjoituksia melkein joka ratsastus kerran yhteydessä, vahvistamme näin suhdettamme Ollin kanssa ja ratsastus helpottuu huomattavasti.
Lopuksi ratsastin noin 10 minuuttia.

ylitimme pelottavan maton myös selästä käsin

Ollin mielestä vesieste ja vihreä matto oli vaikea ylittää, mutta leivän perässä tekee näköjään mitä vaan ;) Ahne kun on. Esteen alituksen tajusi samantien, osasi hienosti laskea pään alas ja "sukeltaa" esteen ali, sen jäkeen pää äkkiä leipä-ämpäriin.
Ravissa meni todella rauhallisesti, ei painanut kädelle ollenkaan ja ravi oli hyvän tuntuista, lopetin aika nopeasti. Olin todella tyytyväinen heppaseen :)

Yritän mahdollisimman usein laittaa kuvia/videoita, mutta valokuvaajaa en aina voi saada, joten jos ei ole kuvia niin yritän selittää tarkemmin/perusteellisemmin mitä olemme tehneet ja miten.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti, mutta muistathan pitää kommentit asiallisina. Kiitos!