29.10.2014

Extempore Ollin selässä
Viime keskiviikkona olikin heppojen teholiikutus päivä, kaikki kolme pääsivät liikkumaan ja puuhailuihin mukaan. Otimme myös pää/rakennekuvia, kun ilma oli mitä loistavin. Jaan kuvia taas useampaan postaukseen, Sirkku kun räpsi niitä yli tuhat kappaletta..


 Haimme Ollin tarhasta ja harjasimme sen puhtaaksi. Aluksi oli tarkoitus ottaa Ollista vain edustuskuvia, mutta oma uteliaisuuteni voitti. Mitä jos ratsastaisinkin vähän aikaa? Ihan hetken vain ilman satulaa. Olen viimeksi ratsastanut Ollilla huhtikuun lopussa, eli viisi kuukautta sitten. No, arvata saattaa, että kyllä, nousin heppasen selkään pitkästä aikaa!


 Ja herranjestas se on lihonut! Muistan ajan kun menin ilman satulaa, minun ja hevosen välissä oli kolme satulahuopaa... Nyt ei ollut yhtään huopaa eikä tuntunut pahalta. Olli muistuttaa nykyään tynnyriä selkään, ennen se oli todella kapea. Nämä ovat tietenkin todella hyviä asioita, mutta ne korostuvat kun on ollut näinkin pitkä tauko takana.

Olli ensin hieman hermostui kun menin selkään, mutta rauhottui nopeasti ja käveli pitkällä ohjalla alkukäynnit. Otin ohjat käteen ja muutaman ravipätkän. Ja wau! Sanna on tehnyt Ollin kanssa todellakin töitä. Se oli kädelle todella kevyt ja kulki rauhallisesti eteenpäin. En edes muista, koska olisimme menneet noin rauhassa. En vaatinut mitään näin pitkän tauon jälkeen, kunhan meni minne halusin. Ravailun jälkeen kävelimme loppukäyntejä Sirkun perässä. Olin selässä ehkä 10 minuutin ajan, mutta aloitamme rauhallisesti.

Alla olevasta videosta näätte ravipätkän, en ole muokannut/leikannut sitä ollenkaan.


 Olen kyllä tyytyväinen meidän lyhyeeseen ratsastukseen. Olli jännittyi välillä, mutta rentoutui melko nopeasti. Meidän välille on jäänyt pieni "jännitysside", minä kun tein kaikkea vähänkin hurjempaa Ollin kanssa. Kuitenkaan O ei kertaakaan yrittänyt edes lähteä ja minulla oli turvallinen olo sen selässä. Nyt lähdemmekin rakentamaan luotettavampaa sidettä välillemme. Ja se, ettei O painanut yhtään kädelle oli kyllä aivan loistavaa kehitystä.


Mitäs te lukijat tykkäätte, jos Olli palaakin blogin puolelle jälleen ratsastuksen merkeissä?


2 kommenttia :

  1. Ai vitsit, kylläpä olisikin mielenkiintoista jos Olli taas rupeisi esiintymään blogissa! Olen kaivannut paljon tuota hevosta. Olisi tosi kiva tietää mitä sille kuuluu ja miten saatte yhteistyön sujumaan. Olli on paras!

    VastaaPoista
  2. Onko bannerin väri tarkoituksella kahdessa kohdassa tummanruskea, kun se muuten on vaalee?

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti, mutta muistathan pitää kommentit asiallisina. Kiitos!