16.9.2014

Oripojan kuvailuja


 Nyt inspiraatio blogia kohtaa alkaa palailemaan. En ratsasta yhtä aktiivisesti tällä hetkellä kuin ennen, mutten aio luopua rakkaasta harrastuksestani. Pyrin ratsastamaan Ellillä kerran pari viikossa, mutten aina saa kuvaajaa. Muutamia postausideoita minulla on jo mielessäni ja aion toteuttaa niitä tässä lähiakoina. Tulossa on myös postausta muiden kun omien hevosten ratsastuksista. Launtaina onkin tiedossa erityinen päivä.

 

 Viime viikolla sain Sirkun kameraa lainaan ja pitihän se tilaisuus käyttää ja kokeilla omia kuvaustaitoja. Taidan jättää kuvaamisen jatkossa Sirkulle, ainakin Oliverin kohdalla. Oli erittäin haastavaa kuvata vaaleaa ponia kirkkaassa auringonpaisteessa. Emme vaan löytäneet kameran kanssa yhteistä säveltä. Saatte siis nyt hieman heikompilaatuisia kuvia. Oliver  on saanut massaa kroppaansa ja näyttää minun silmääni paljon paremmalta. Karva alkaa vaihtumaan ja se on selvästi vaaleampaa kuin kesäkarva. Nähtäväksi jää talvella kuinka vaalea lopputulos oikein on.
Kuvatessa O inhottavasti ylivaloittui ja sen takia väri näyttää erilaisemmalta kuin se todellisuudessa on. Ei ole kuvaaminen mikään helppo laji.Sennistä ja Oliverista on tulleet leikkikavereita. Yksin kuvatessa olisi ollut erittäin vaikeaa saada poni ensin juoksemaan ja sitten ottaa vielä kuviakin. Sennin ansiosta pystyin keskittymään vain kuvaamiseen. Löysittekö kuvista omaa suosikkianne? Onko tälläiset kuvapainoitteiset postaukset kivoja, vai keskitynkö jatkossa enemmän myös kirjoittamiseen?
 

2 kommenttia :

  1. Kivaa vaihtelua kuvapainotteisetkin postaukset! Molemmat käy :)

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti, mutta muistathan pitää kommentit asiallisina. Kiitos!