27.10.2013

Se menikin liian kauan liian hyvin

Syysloma ja Ollin ratsastus 27.10.2013

Huh huh, syysloma vierähti hetkessä ohi. Vastahan se alkoi ja nyt pitäisi olla jo nukkumassa. Alkuloman vaan rentouduin ja löhöilin ihan luvan kanssa, loppuviikosta olikin sitten luvassa toimintaa.

Perjantaina kävin ystäväni Millan luona ja päätimme lähteä hänen hevosillaan Neilikalla ja Dumpalla maastoon ratsastamaan. Oli todella kivaa käydä maastossa hevosilla, joiden selässä pystyi lähinnä matkustamaan. Olinkin kaivannut tuollaista reissua jo tovin. Ehkä joululomalla seuraavaksi?
Reissun puolivälissä vaihdoimme heppasia ja pääsin menemään Dumpa-issikalla, arvatkaa vaan tuntuiko se pieneltä :D

Neilikka aiemmin keväällä

Mutta sitten tämänpäivän ratsasteluihin. Sirkku pääsi kuvaamaan, joten saatte taas kuvia! Kuvasimme lisäksi videota, jonka pyrin ainakin julkaisemaan huomenna. 


 Alkuun Olli kävelikin rauhassa pari kierrosta, mutta sen jälkeen aloitti höösäilyn. Sinne hävisi se rento ja rauhallinen hevonen...
Pyrin tekemään paljon siirtymisiä ja taivutuksia, jolloin sain vähän paremman tuntuman poniin. Koko ajan Olli oli kuitenkin vähän jännittynyt, ja semmoinen viulunkieli. Itse piti olla tosi tarkkana jalan ja ohjan kanssa, ettei poni "räjähtänyt" käsiin.


Ravi oli pitkästä aikaa aika vaikeaa. Olli tippui helposti kädelle, eikä kannatellut itseään. Tahti oli rikkonainen a O oli todella epätasainen suustaan. Sain tehdä aika paljon töittä, jotta sain edes muutaman kivan pätkän ravissa. Sen verran kuuma tuli, että piti takistakin luopua välistä.


Nostin yhden kerran laukan, laukkasin pari askelta ja totesin, ettei siitä tule yhtään mitään. Hyppäsin sen jälkeen selästä alas ja irtojuoksutin Ollia kentällä. Toinen juoksikin reippaasti vähän aikaa, jonka jälkeen käveli luokseni nätisti ja antoi kiinni.Lopuksi tein vielä keskiympyrällä ravissa hommia. Loppua kohden Olli paranikin ja keveni edestä ja alkoi itse kantamaan itseään. Lopetin parin hyvän pätkän jälkeen. Lopuksi talutin loppukäynnit maastakäsin.Nyt täytyy rientää jo nukkumaan, jotta jaksaa huomenna herätä "virkeänä" kouluun. Palataan huomenna videon merkeissä.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti, mutta muistathan pitää kommentit asiallisina. Kiitos!