26.9.2013

Syksyiset tuulet tuovat mukanaan muutoksia

uutta ulkoasua

Syksy on saapunut, puista tippuu lehdet ja ulkona alkaa olla kylmä. Eilen satoi räntääkin, hyrrr. Päätin näin syksyn tullen, että blogin kesäinen ulkoasu saa väistyä. Senni, joka voitti kesän bannerikilpailun, on tehnyt uuden bannerin, kiitos siis hänelle.

Uuden ulkoasun myötä, tulee blogiin pari uutta muutosta. Ensinnäkin olen päivittänyt kaikki blogin yläreunassa olevat esittelysivut, sekä sivupalkissa oleva tervetuloa-tekstin. Toiseksi Elli alkaa pyöriä blogissa enenemissä määrin, yleisön pyynnöstä. Pyrin ratsastamaan Ellillä ainakin kerran viikossa, ja varmaan lähden ajolenkeille mukaan :) En voi luvata, että jokaisesta ratsastuksesta saisin materiaalia, mutta voin ainakin kertoa miten on mennyt.

Ajattelin myös, että voisin kirjoittaa tänne blogiin myös vähän erilaisempia tekstejä, kuten mielipidetekstejä. Olisiko näille kiinnostusta?

Mitäs tykkäätte uudesta ulkoasusta? Itse tykäistyn tähän kovasti, vaikkakin blogger ei ollut yhteistyössä tätä tehdessäni. Blogi vaihtoi nyt myös nimensä, pitihän Ellikin saada jotenkin mukaan ;)

Jos teillä lukajat olisi jokin parannusehdotus, saa sen tähän postaukseen kertoa!

Huomenna olisi tämän syksyn viimeinen ylioopilaskoe, ensi viikolla pari tavallista koetta ja sitten taas vähän helpottaa. Viikonloppuna luvassa erilainen postaus ;)

1 kommentti :

Kommentoi rohkeasti, mutta muistathan pitää kommentit asiallisina. Kiitos!