1.5.2013

Hyvää vappua!

Kaikille lukijoille hyvää Vappua!

Eilen oli kyllä vauhdikas päivä! Aamulla tein aamutallin, jonka jälkeen kävin kaupassa. Kaupasta tultuani ratsastin Ellilliä. Käytiin heittämässä tunnin lenkki. En voisi sanoa, että hevonen on täysin startti kunnossa oleva ravuri. Kävelimme ja ravasimme pitkällä ohjalla, vailla huolen häivää. Oli kyllä kiva käydä maastossa ja nauttia siitä. Matkalla oli yksi pelottava kaivuri, mutta hienosti pikkuinen siitä uskalsi mennä ohi.

Ellin ratsastuksen jälkeen kengittäjä tuli ottamaan hevosilta hokit irti. Täytyy sanoa, että meidän kengittäjä on aidosti ystävällinen ihminen. On ihana huomata, että ihmisiltä löytyy avuliaisuutta eikä rahankiilto ole kaikilla silmissä.


Olin vielä tehokas ja ratsastin Ollillakin. Menin hackamoreilla pitkästä aikaan ja aluksi meni ihan hyvin. Olli tuli takaisin ja sain ratsastaa sitä kunnolla pohkeella. Harjoittelimme ravissa avo- ja sulkutaivutusta. Laukan jälkeen lähti taas mopo vähän käsistä, mutta muuten meni hyvin. Tehokas päivä hevosten osalta siis!

Tallilta juoksin vauhdilla sisälle, söin, kävin suihkussa ja valmistauduin vapun viettoon! Lähdin viideksi tunniksi tanssimaan ja kotona olin noin puoli 4 aikaan. Eli siis vauhdikas ja liikunnallinen päivä takana! Toivottavasti teilläkin on ollut kiva vappu :)

Sisustin vähän meidän satulahuonetta!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti, mutta muistathan pitää kommentit asiallisina. Kiitos!