20.5.2013

Elli the esteponi

Eilen ratsastin Ellillä ja Ollilla, Sirkku oli kuvaamassa, kuvia tuli niin paljon, että on pakko jakaa ne pariin eri postaukseen.

Ellin ratsastuksen ajan sää oli aika hiostava, mutta onneksi ei alkanut satamaan vettä!


Aluksi Elli oli vähän laiskahko, se vaan tallusteli niittyä ympäri. Pienen herättelyn ja laukkaamisen jälkeen se kuitenkin innostui. Esteelle tähtääminen oli aluksi vaikeaa, mutta kun Elli ymmärsi mistä on kyse niin se oikein innostui ja syttyi. Sain varsinkin vasempaan kierrokseen ihan pidatellä toista :D
Ensimmäiseksi yhteiseksi estekerraksi olen todella tyytyväinen, molemmilla, sekä ratsastajalla että hevosella oli hauskaa ja se on pääasia.
Koska Ollilla en nyt voi hypätä, niin hyppään mielenvirkistykseksi aina välillä Ellillä. Pyrimme pitämään viikko-ohjelman monipuolisena ja välillä on kiva hypätä. Katsotaan jos kesällä uskaltaisimme hypätä pari maastoestettä?
 Jee! Este.


 Wruum!
Mun hieno esteraippa!  


Kun lopetin Ellillä ratsastamisen, vaihdoin kengät talli adidaksiini, tai niin luulin tekeväni. Aitasimme niityn loppuun Sirkun kanssa ja kävelimme ympäri pihaa, ajattelin mielessäni että toinen kenkä hiertää inhottavasti. En ajatellut asiaa sen kummemmin. Haimme niityltä tavarat pois ja näin toisen adidakseni maassa, wtf? katsoin jalkoihini ja totesin että oli vaihtanut vain toisen kengän...ilmankos se ratsastuskenkä hiertikin.

Ollista tulee myöhemmin erillinen postaus!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti, mutta muistathan pitää kommentit asiallisina. Kiitos!