2.1.2013

71. Vuosi 2012


Hyvää uutta vuotta 2013!

Vuosi on taas vierähtänyt ja uusi alkanut, kaikkea on kyllä kerinnyt tapahtua tänä aikana.
Tässä pieni tiivistelmä viime vuoden päällimmäisistä tapahtumista. Huom! Kuvat ovat pienempiä jotteivät veisi niin paljon tilaa, klikkailkaa niitä suuremmiksi :)

Tammikuu

Keken kanssa treenattiin pellolla hangessa, sekä kentällä koulua. Kävimme myös Voistion maneesissa hyppäämässä.


Helmikuu

Keken kanssa tehtin erilaisia tehtäviä kentällä ja parannettiin yhteistyötämme. Hypättiin myös pieniä tehtäviä, enemmän tekniikkaa kuin korkeutta.
Hyppäsin Vikellä kerran ja menin pari kentää koulua.
Maaliskuu

Tämä oli aika tylsä kuukausi, mitään erikoista ei tapahtunut. Eli siis ihan perusjuttuja mentiin ja päätettiin ottaa tavoitteeksi huhtikuussa pidettävät messilän kilpailut.Huhtikuu

Huhtikuussa alkoi sitten tapahtumaan. Aloitimme huhtikuun Voistion kisoilla, joista Rapen kanssa tuli 2.sija koulussa ja Kekellä 70cm ja 80cm voitot! Hyppäsin myös Rapella muutamaan otteeseen. Todella hyvä kuukausi!


Toukokuu

Tämä on kyllä ehdottomasti sekalaisin kuukausi. Se sisälsi iloa, surua, tuskaa, katkeruutta, lohtua ja varmaan kaikkia mahdollisia tunteita. Keken kanssa ratsastus oli ihanaa, hevonen toimi koulussa ja esteillä mahtavasti! Mutta sitten jalka sanoi että ei enää kiitos....
Ratsastin toukokuussa paria tutun hevosta kun Keke oli poissa pelistä.
Samana päivänä kun Keke lähti pois, Olli tuli tilalle. Tämä oli hyvä ratkaisu, sai muuta ajateltavaa ja elämää taas eteenpäin.


Kesäkuu

Olli, mitäs muutakaan kesäkuu sisälsi kuin tuon pienen heppasen kanssa touhuilua. Aloitetiin perusjuttuja tekemällä ja suhteen luomiseen tuon hevosen kanssa.
Heinäkuu

Ollin kanssa edistyttiin ja aloiteltiin pienten esteiden hyppääminen. Kävin Vikellä Messilässä kaksi kertaa kilpailuissa ja ratsastin sitä muutenkin. Elokuu

Elokuussa harrastettiin kaikkea monipuolisesti. Käytiin maastoilemassa, hypättiin pieniä esteitä, tehtiin puomiharjoituksia, maastakäsintyöskentelyä ja perusratsastusta.

Syyskuu

Syyskuussa käytiin sänkkärillä vähän paanattamassa sekä hypättiin ensimmäiset isommat esteet.
Lokakuu

Lokakuu oli kiireistä tallin rakennusaikaa. Kävin Rapella Voistion koulukilpailuissa voittaen raviluokan.
Veera ja Eki liittyivät seuraamme :)


Marraskuu

Käytiin Voistiossa hyppäämässä Veeran ja Ollin kanssa. Ekin kanssa tehtiin pieniä harjoituksia käynnissä ja harjoiteltiin paikalla oloa.
Joulukuu

Joulukuuhun kuuluu lumi ja hankitreenit! :) Kävin myös maastoilemassa ahkerammin Veeran ja Ollin kanssa. Joulukuussa kävin myös valmennuksessa Ollilla.
Tästä oli vuosi 2012 tehty! Katsotaan mitä vuosi 2013 tuo tullessaan ;)


2 kommenttia :

 1. Kaikki kuvat ei näy kokonaan alareuna on vihree? mut ihana postaus oli. Keke <3 ihanan näkönen. olis kiva jos kertoisit siitä joskus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi :)
   En tiedä mikä kuville tuli, yritän korjata ne lähipäivinä jos pystyn.
   Voisin joskus tehdä Kekestä kunnollisen postauksen.

   Poista

Kommentoi rohkeasti, mutta muistathan pitää kommentit asiallisina. Kiitos!