22.1.2013

75. Talvisia ratsasteluja


Pari päivää oli niin kylmää, että Veera sai pitää vapaata ja Ollilla mentiin ihan rauhakseen. Inhottavat pakkaset, jäätyy heti kun nenänsä pistää ovesta ulos.

Sirkku tuli taas piristämään päivääni kameran kanssa, mutta Olli olikin sitä mieltä että tänään ei voi mennä mitenkään päin. Jouduin laittamaan Ollille hackamoret, koska suupielet ovat auenneet, vaikka olemme niitä paljon rasvanneet. No, hackamorejen kanssa Olli menee yleensä hyvin, mutta eilen oli menohaluja niin paljon, ettei hackamoreilla oikeen mennyt pidätteet läpi. Kun joutuu pidättämään, heppa menee virkkuukoukkuun ja jatkaa vaan matkaa, ei ole helppoa. Täytyy vaan yrittää kestää ja keksiä niihin suupieliin joku tehokas keino, onko kellään mitään hyvä vinkkiä?
Kokeilimme Ollille Happy mouth- kolmipaloja, niillä toimii jarrut tosi hyvin, mutta hevonen on muuten kuin rautakanki...Täytyy kokeilla niitä taas kun suupielet ovat kunnossa.

Ekillä ratsastin myös sunnuntaina. Pikkuheppasen kanssa ollaan edistytty ihan huimasti :) Käynnissä hakeutuu jo peräänantoon sekä pysähtyy istunnalla. Peruuttaminenkin onnistuu suht hyvin.
Sunnuntaina otettiin ekaa kertaa ikinä ravia, hui kun oli jännää! Mutta hienosti Eki siitä selviytyi. Molempiin suuntiin ravattiin ympyrät harjoitusravissa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti, mutta muistathan pitää kommentit asiallisina. Kiitos!