24.3.2015

Lopun alkua?Mikä on tämän blogin kohtalo? 

Tätä kysymystä olen pyöritellyt mielessäni jo useamman päivän ajan. On tapahtunut paljon asioita, jotka vaikuttavat tähän, joita en ole blogin puolella toistaiseksi kertonut.

Minulla on viimeisistä Ellin ratsastuskerroista, kisoista ja muutenkin materiaalia blogin kirjoittamiseen, mutta miksei sitten inspiroi? Esimerkiksi Ellin kisat menivät loistavasti, saatiin puhdas rata ja 3.sija. Mutta ei meidänkään rata ollut täydellinen, ja en tällä hetkellä jaksa sitä ainaista valitusta mikä hevospiireissä on niin valitettavan suurta nykyään. Varsinkaan ht.netissä esiintynyt topikki vähän aikaa sitten lopautti kiinnostusta blogia kohden todella paljon. Miksi pitää aina löytää niitä negatiivisia puolia?

Elli kehittyy joka ratsastuskerta ja on aina vain parempi ja parempi. Jaksaako sitä lukea? Sitä kuinka tuo hevonen saa aina hymyn huulille ja pelastaa huonoimmankin päivän? Se ei tee mitään tyhmää tai vaarallista. Sitä kun meillä menee oikeasti hyvin. Haluan itse nauttia siitä ratsastuksesta, enkä miettiä, että missä kohtaa pitää ratsastaa, jotta saa hyviä kuvia.

Minulla on myös nyt ajankohtaisena opiskelupaikkaan haku ja pääsykokeisiin lukeminen. Hevosten hoidon ja töiden lisäksi siis riittää kiirettä, lisäksi haluaisin pitää parisuhdettani kunnossa ja vielä tanssiakkin. Jostain on pakko karsia. ja se valitettavasti on blogin kirjoittaminen. Kuvien läpikäymiseen, käsittelyyn, videoiden lataamiseen ja tekstin kirjoittamiseen saa upotettua ihan liikaa aikaa.


Suuri muutos on myös, että Ollia ei enää meillä ole. Eli blogin "päätähti" on poissa, blogin osoitekkin on hennajaolli ja Ollista tämä blogi alunperin kertoikin. Tarinat kuitenkin muuttuvat ja olen iloinen, että hevonen sai arvoisensa loppuelämän kodin. Ollin tilalle on tullut jo uusi asukki, mutta pidetään sitä vielä vähän salassa. Paljastetaan sen verran, että lukeutuu näihin vähän erilaisempiin yksilöihin.


Olen pohtinut koko bloggaamisen lopettamista. Keskittyisin elämäni positiivisiin asioihin ja nauttisin. Yrittäisin vain selvitä tästä keväästä, saamatta hermoromahdusta. Mutta kuitenkin, haluaisin toisaalta kirjoittaa blogia. Aloittaisinko kokonaan uuden blogin? Ihan uusi alku, johon postailisin silloin kun kerkeisin.

Nyt kysyn teiltä lukijat, kiinnostaako teitä uusi blogi, johon tulisi vähän harvemmin postauksia, mutta panostaisin sitten niihin? Vai kiinnostaako tämä enää ollenkaan? Sana on nyt vapaa.

6 kommenttia :

 1. Minusta tää on just tälleen, miten nyttenkin paras! Ikävää, että tollasia kommentteja laiteltu. Itsellenikin niitä tulee todella usein ja juttelen yleensä jonkun kanssa niistä, jonka jälkeen ei ne niin pahalta nää tunnu. Totuus on vain se, että niitä tulee joka ikiseen blogiin ja niitä on kestettävä, jos haluaa blogia kirjoittaa. :)

  VastaaPoista
 2. Saisi pysyä ennallaan, ei haittaa vaikka tulee harvoin postauksia, kyllä sen ymmärtää! Tää on yks mun lempiblogeista :)

  VastaaPoista
 3. Älä lopeta kirjoittelua. Teitä on ollut kiva seurata jo pitkään! Ei haittaa vaikka postauksia tulee harvemmin tai jos haluat tehdä kokonaan uuden blogin.
  Äläkä käy ht.netissä! Ainakaan lukemassa mitään lv-aiheisia juttuja tms.. Ei vaan kannata pahoittaa mieltään pikkukersojen/provoilijoiden tai muutenkaan täysin tuntemattomien takia! :)

  VastaaPoista
 4. Olisi harmi jos poistat kaikki postaukset täältä :(

  VastaaPoista
 5. Harmi jos innostus on hukassa! Blogisi on mielestäni todella hyvä ja realistinen, ja se poikkeaa aika paljon muista. Ht.netissä kirjoittavat saa jättää omaan arvoonsa, vaikka se vaikeaa olisikin. Paras keino taitaa olla avaamatta koko topikkeja! Hyvää kevättä teille! :)

  VastaaPoista
 6. Päivitystä tähän entiseen blogiin! Uusi osuva nimi, kuin kääntäisit uuden sivun. Olisi mukavaa jos näitäkin vanhoja postauksia pääsisi jatkossa lukemaan. Älä ota stressiä bloggaamisesta, vaan päivitä vaikka harvemmin - nimenomaan KUN SILTÄ TUNTUU niin että homma pysyy mukavana :) Mukavaa kevään jatkoa, teitpä mitä hyvänsä :)

  VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti, mutta muistathan pitää kommentit asiallisina. Kiitos!