3.2.2015

Oliver ja punainen paholainen ~kuvia ja video!Oliver pääsi tänään kanssa vähän touhuilemaan. Ratsastin Ellillä esteitä päivällä (postausta tulossa ylihuomenna) ja esteiden korjaamisen ajaksi otimme Oliverin kentälle vähän jolkottelemaan ja tarkoituksena räpsästä muutama kuva. Kaikki kuvat ja videon on kuvannut Sirkku!Kentällä yhden esteen pelokkeena oli punainen viltti ja se osottautuikin Oliverille todella pelottavaksi. Kerran uskalsi nuuhkaista, mutta sen jälkeen pakeni paikalta. Yritin muutaman kerran saada Oliveria tutustumaan vilttiin tarkemmin, mutta riitti, että otin tuon kauhistuksen käteen.
Täytyy tutustua vilttiin ensi kerralla vähän paremmilla päävehkeillä, riimu+naru ei paljoo hetkauttanut.Pojalla oli hieman energiaa varastoitunut ja punainen paholainen toi vielä extra pörhellystä, joten Oliver esittikin leijuvia askellajeja ja Sirkku sai niistä vielä loistavia kuvia. Vielä vähän kuvanmuokkausohjelmalla hienosäätöä ja avot! Oletteko samaa mieltä kanssani, että aika onnistuneita kuvia?
Varjostin kuvia, jonka takia poniini näyttää tosi likaiselta. Ei se ihan noin ruskea sentään ole luonnossa :DOliver on irtjuoksutuksessa sinänsä todella helppo, että se tulee ihmisten luokse mielellään, eli sen saa helposti kiinni. Olen pikkuhiljaa opettanut myös vihellyksestä luoksetuloa, ja tänään se onnistui taas yhden kerran.
Ollaan myös harjoiteltu käytävällä peruutusta, jossa se onnistuukin jo erinomaisesti. Nyt lähden tekemään sitä myös muuallakin. Mielessä olisi myös muutaman tempun opettaminen, kuten kumartaminen ja ylähuulen nosto. Katsotaan, millainen oppimiskyky ponilla on ja mitä loppujenlopuksi sitten opetellaankaan.Oliverilla on nyt kaksi kertaa ajettu ohjasajoa, ensimmäinen kerta sujui erittäin mallikkaasti, eikä jätkä välittänyt mitään pitkistä ohjista. Toisella kerralla onnistui, mutta matka taittui hieman kiemmurrellen. Harjoitusta lisää, niin ehkä jo ensi kesänä meillä olisi kärryponi?Löysittekö te kuvista suosikkianne?
Huomenna luvassa postausta Ellin estetreeneistä, hyppäsimme ensimmäistä kertaa ikinä pientä rataa.
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti, mutta muistathan pitää kommentit asiallisina. Kiitos!