7.7.2014

Mitä tulevaisuus tuo tullessaan?


Blogissa on ollut pitkään hiljaiseloa, johon on montakin syytä. Aloitin työt ensimmäinen päivä tätä kuuta, jonka vuoksi vapaa-aikaa ei ole niin paljoa jäljellä. Viikonloppuna haluan käyttää ajan hyödyksi, enkä juuri koneella istuskele. Minulla olisi kyllä aiheita mistä kirjottaa, mutta inspiraatio hieman uupuu. Kirjoitan mielummin kunnollisia postauksia tänne, kuin todella lyhyitä ja materiliattomia. En halua luvata turhia lupauksia ja sanoa, että blogiin ilmestyy postauksia joka toinen päivä, mutta yritän taas kirjoitella. Postausehdotuksia saa ehdottaa :)

Opiskeluista sen verran, että pidän välivuoden ja yritän keksiä mitä haluaisin tehdä isona. En siis vieläkään kunnolla tiedä mitä haluaisin tehdä. Haluaisin pitää hevoset enemmänkin harrastuksena ja lukea itselleni toisen ammatin. Siihen asti käyn luultavasti töissä ja panostan hevosiin. Ensi syksynä yritän päästä opiskelemaan ja sitten katsotaan mitä tapahtuu. Haluaisin kovasti lähteä ainakin käymään ulkomailla ja reissata Suomen sisällä. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan.
Toinen tärkeä asia on se, että Diva on myynnissä. Sitä on käynyt katsomassa jo yksi ostajaehdokas. Päätös Divan myymisestä on ollut pitkään ilmassa ja minulla oli mahdollisuus ostaa se itselleni. Jos olisin toisenlaisessa elämäntilanteessa, Diva ei olisi lähtenyt minulta minnekkään. En kuitenkaan ensi syksynä halua olla tilanteessa, että pitäisi muuttaa kotoolta pois kahden koiran ja oman ponin kanssa. Divalla on kuitenkin kapasiteettia kilpakentille, ja minun omassa käytössäni se menisi hieman hukkaan. Vaikea päätös on kuitenkin tehty ja olen varma, että poni löytää todella hyvän kodin. Se ei kuitenkaan ole pakkomyynnissä ja haluamme löytää sille asiantuntevan ja hyvän kodin.


Viimeaikoina olen lähinnä ratsastanut Divalla ja vienyt sitä eteenpäin. Olemme harjoitelleet ravilisäyksiä, vastalaukkoja ja laukkapohkeenväistöjä. Laukanvaihdot sujuvat jo puomin avulla. Poni on nauttinut myös laitumella olostaan, joka näkyy hieman vatsan kohdalla...
Kävin myös ratsastamassa Samua, mutta siitä on tulossa oma postauksensa. Nauttikaa nyt lämpimistä ilmoista!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti, mutta muistathan pitää kommentit asiallisina. Kiitos!