14.4.2013

Sadesäällä maneesissa ja blogin nimen muutos

maaneesissa hyppelyä
 
Eilen lähdimme Sannan kanssa maneesille, minä ratsastin Veeralla ja Sanna Ollilla. Matkalla tuuli ja tihutti, yök mikä sää! Itse inhoan tihuttamista ja tuulista ilmaa, kaatosateet ovat kesällä kyll ihan kivoja, mutta kylmä vesi ei :D

Maneesilla ratsastettiin ensin ihan perusjuttuja, siirtymisiä ja taivutteluja. Veeralta ollaan saatu nyt kitkettyä pukittelu ja pystyynhyppiminen pois, ja tilalle tuli jumitukset. Heti kun joku muu seisoo maneesissa Veeran mielestä hänkin voi seisoa....No tämäkin jumittelu on jo huomattavasti vähentynyt, ehkä tuo hevonen alkaa pikkuhiljaa normalisoitumaan.
Sanna ratsasti Ollilla pääty-ympyröillä olevaa puomia, puomin jälkeen aina seis. Tämä kuulemma meni yllättävän hyvin, käynnissä ja ravissa molempiin suuntiin Olli pysähtyi. Olli oli mutenkin kuulemma hyvä ratsastaa. Sanna meni hackamoreilla vaihtelun vuoksi.

Lopputunnista hyppäsin Veeralla yksittäistä estettä. Ensin ristikkona, ja lopuksi este oli noin 70cm. Ratsastajasta ja hevosesta oli mukava päästä pitkästä aikaa hyppäämään. Veera oikein innostui esteistä ja eikä jumittanut yhtään.

Tavoitteena olisi Veeran kanssa päästä jotkut estekisat hyppäämään ja ehkä mahdollisesti koulukisatkin.

Videolla näkyy pari hyppyä. Kuvaaja vähän haaveili samaan aikaan kun kuvasi, joten lopputuloksena oli että noin 7 hypystä sain jotain materiaalia :D
Vaihtakaa mutterista laatua paremmaksi, jotta näette jotain.Blogin nimen muutos

Nyt tarvitsen teidän lukijoiden apua, haluaisin muuttaa blogin nimen. "Henna ja Olli" ei oikein enää käy, kun mukana on muitakin hevosia, sekä tulevaisuudessa muitakin eläimiä. Eli siis kesään mennessä blogi tulee kokemaan muutoksia eläimissä, elämässäni ja muutenkin, mutta niistä lisää sitten kun ne ovat ajnakohtaisia.

Sinä, lukija, joka keksit parhaimman ehdotuksen (ehdotuksia) blogilleni, mainostan blogiasi pienen kuvauksen kera täällä blogissani. Se joka keksii persoonallisen ja hyvän nimen, voittaa. Saat ehdottaa useaankin nimeä.
 

4 kommenttia :

 1. Mun mielestä sun blogi on todella kiva!:) Tykkään kirjoitustyylistäsi kovasti ja mukana on yleensä hyviä kuvia! :)

  porroturpia.blogspot.com

  VastaaPoista

 2. team mustangit
  team villi länsi :)

  nimet keksitty hevosten luonteen perusteella kun ovat oikukkaita ja hitusen haastavampia ratsuja.
  VastaaPoista
 3. Hennan Hevoselämää, Elämää hevosten kanssa, Koottua laukkaa, Henna ja karvakamut, Hennan kauraturvat, Hennas Horse Life, Henna's Open Season, Collected Canter

  En tiedä mistä nämä nimet tulivat päähäni, mutta tossa olisi aika paljon ehdotuksia :) Ois kiva jos valitset jonkun noista :)

  VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti, mutta muistathan pitää kommentit asiallisina. Kiitos!