11.8.2014

Ollin & Ellin rakennekuvia

Heinäkuu olikin yhtä hellettä ja kuvailimme eräs päivä Sirkun kanssa Ollista muutamia rakennekuvia ja nyt elokuun alusta Iidan kanssa Ellistä.  Kuvat siis (c) Sirkku Sivo ja Iida Kapiainen


Olli on pysynyt tänä kesänä erittäin hyvässä kunnossa. Aikaisempina vuosina se on hieman laihtunut laitumella, mutta nyt on pysynyt mukavan pyöreänä. Vitsailemme välillä "lihavasta Ollista" :D vaikkei se lihava olekkaan, mutta ei se noin pyöreä ole vähään aikaan ollut. Karva kiiltää ja lihasta on tullut varsinkin kaulaan lisää. Olli näyttää kuvissa jopa isolta, veikkei se ole juuri 153cm suurempi..
Ellistä on erittäin haastavaa ottaa kuvia, joten Iida onnistuikin hyvin kameransa kanssa. Mamma ei malttaisi seistä paikallaan ja kaikki maailman ötökät kiusaavat juuri sillä kuvaushetkellä. Ellikin alkaa näyttämään taas hieman paremmalta omaan silmään, itse tykkään enemmän ratsutyyppisestä, kuin ravityypin hevosesta, joten pieni pyöreys Ellissä on mielestäni parempi.

Tässä muutama kesäkuva siis hepoista. Mitäs te sanotte?

1 kommentti :

  1. Olli näyttää makeelta! Elli on yhtälailla hienossa kunnossa. Oletko ratsastanut Ollia nyt? Olisi kiva kuulla taas enemmän Ollin kuulumisia ja treenipostauksia :)

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti, mutta muistathan pitää kommentit asiallisina. Kiitos!