5.8.2014

Oliverin irtojuoksutus



Viime perjantaina Ellin ratsastuksen jälkeen puuhastelimme hieman Oliverin kanssa. Se kävelee jo paljon reippaammin pihapiirissä ja seisoo kiltisti käytävällä paikallaan. Joka paikasta saa harjata ja kaviot nousivat yllättävän nätisti. Edellisellä kerralla takajalkojen kanssa oli hieman erimielisyyksiä. Oliver pääsi tutustumaan meidän "kenttäämme" irtojuoksutuksen muodossa.


Laskin Oliverin kentällä vapaaksi, odotin kunnon pukkilaukkaa uudessa paikassa, mutta ei, ruoho vei voiton. Sain itse juosta ponin perässä, että se edes vähän juoksenteli. Kaikki neljä muuta vetivät viereisessä laitumessaan kyllä senkin edestä. Kukin vuorollaan pukitteli ja riekkui ja ne juoksivat pitkän aikaa. Aina kun ne tulivat kentän vierestä, innostui Oliverkin juoksemaan.


Kentän sivussa oli minimaalinen este ja Oliver esitteli meille hyppytaitoaan. Tämän perusteella voisin sanoa, että se hyppää kivalla tekniikalla. Oliver hyppäsi esteen kolme kertaa omatoimisesti, eikä esteen alla oleva vihreä matto paljoa hetkauttanut.


Kuitenkin jossain vaiheessa ruoho vei voiton ja nälkä iski. Vietimme sitten pienimuotoisen rapsuttelu ja seurusteluhetken. Oliver on mainio kentällä, se ei lähde ihmistä karkuun, vaan antaa tulla luokseen. Helpottaa kiinniottamista erittäin paljon.


Itse vietän tämän viikon lomaa, jonka vuoksi tuoreita postauksia ei ole tulossa. Lähden mökille nauttimaan tästä lämmöstä! Toivottavasti te blogin lukijat otatte myös kaiken näistä säistä irti ja nautitte kesästä. Viikonloppuna palataan taas.


4 kommenttia :

  1. Oliverissa on kyllä paljon samaa näköä, kuin minun ruunassani!
    Käy kurkkaamassa http://aaveennet.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Hui mitä hyppyjä tuon ikäseltä. kannattaa varmaan antaa kasvaa ja kehittyy varsan rauhassa jaloista ja muutenki. 3v vasta selkään. Näyttää todella sirolle 1v suokki varsalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on tarkoituskin. Oliver saa rauhassa kasvaa. Se on siro, mutta on nyt saanut jo massaa luiden päälle.

      Poista

Kommentoi rohkeasti, mutta muistathan pitää kommentit asiallisina. Kiitos!