12.6.2014

Pitkästä aikaa Ellin selässä

Ellin kanssa kentällä


Maanantaina ratsastin pitkästä aikaa myös Ellillä kentällä. Viimeisestä koulutuuppailusta on varmaankin kuukausi aikaa? Olen Ellillä kyllä ratsastellut, mutta aina mennyt maastossa. Nyt kuitenkin inspiraatio iski ja ajattelin hieman taivutella tammaa kentällä.


Heti kyllä huomasi, ettei kentällä oltu menty. Ohjastuntuma oli ihan kamala ja heppanen yritti alkuun mennä ihan vinossa. Pikkuhiljaa Ellikin alkoi suoristumaan ja kuuntelikin paremmin. Kyllä hyvin huomasi, etten ollut Ellillä istuskellut harjoitusravissa, aivan kammottavaa. Pienene hetken jälkeen sain taas itseni kasattua ja tehtiin töitä harjoisturavissa.


Otin muutamat laukannostot, mutta laukka ei ollut kovinkaan kehuttavaa. Vasemmalle räpeltämistä, oikealle paljon parempi. Tammalla oli kuitenkin hauskaa. Lopuksi menimme myös Ellin kanssa pellolle, mutta siitä lisää seuraavassa postauksessa.


Ja Senni päätti ottaa hepoista mallia ja piehtaroi... Arvatkaa vaan haisiko!? :D Hetken aikaa sain jynssätä tuota p*askaa irti..


5 kommenttia :

  1. Parhaat ratsastuskengät ikinä! ;D

    VastaaPoista
  2. Tämä uusi ulkoasu on kamala, heti vaihtamisen jälkeen alkoi hirveä lagaaminen ja siksi on vähän haastava lukes tätä blogia enään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oletko kokeillut eri selainta? Minulla ei kaikkien ihmisten blogit toimi samalla selaimella.

      Poista
    2. Sama se millä selaimella luen tai oli kone, puhelin tai tabletti /:

      Poista

Kommentoi rohkeasti, mutta muistathan pitää kommentit asiallisina. Kiitos!