7.2.2013

78. Pikkuheppanen Eki!

Tässä on nyt maanantain toinen puolisko, eli Ekin ratsastus.

Aluksi otettiin Ekistä muutama pää- ja rakennekuva. Eki osaa myös kumartaa leivän perässä ;)

Vaikeinta on vielä selkäännousu, siinä ei maltettaisi seistä askeltakaan paikallaan, mutta ehkä se vielä joku päivä tajuaa kuinka seistään nätisti paikallaan.
Ekin kanssa ollaan tehty töitä käynnissä ja ravissa. Käynnissä Eki hakeutuu jopa välillä peräänantoon ja taipuu paremmin kuin muutama viikko sitten. Myös pysähdykset onnistuvat- kerran horjahdin oikein kunnolla kun en ollut varautunut siihen, että Eki pysähtyisi niin nopeasti.
Ravia ollaan menty nyt jo kokonaisia ympyröitä ja vähän pidempiä pätkiä. Eki on todella tarkka ravissa, yhtään ei saa oma paino heilahtaa, tai muuten Eki siirtyy käyntiin. Se on vielä myös hieman tahmea, mutta se asia korjaantuu kyllä tulevaisuudessa. Ensimmäistä kertaa myös kevensin ravissa ja pikkuheppanen ei ollut siitä moksiskaan :)
Ratsastan vielä Ekin kanssa vähän lyhyemmillä jalustimilla, varmuuden vuoksi.


Kun Sirkkukin oli apuna niin täytyi kokeilla mitä Eki sanoo ilman satulaa menosta, yksin en viitsi kokeilla jos jotain olisi käynyt. Tallin pihaan, satula talliin ja Sirkku punttasi minut kyytiin. Ekin selkä on tosi kiva istua, pehmeä ja pyöreä eikä se edes välittänyt vaikka satula otettiin pois. Kävelin tiellä ja otin pari pätkää raviakin.Ekistä tulee kyllä vielä kiva harrastepolle, se on fiksu ja rauhallinen. Sillä on todella kiva ratsastaa vaikka onkin vielä nuori ja osaamaton.

Mitä lukijat tykkäsitte tälläisestä postauksesta? Oliko kiva, vai ei? Mitä te haluaisitte blogiltani tai mistä haluaisitte lukea? Rohkeasti kertomaan!
Tulossa myös video, kunhan saan vielä vähän materiaalia :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti, mutta muistathan pitää kommentit asiallisina. Kiitos!