14.9.2012

35.Kuulumisia ja kuvia!

Hei kaikille taas! Nyt olikin pidempi tauko kouluhommien takia. No nyt ollaan täällä taas ja yritän nyt viikonloppuna postata vaikka parikin kertaa.

Tässä on vielä pari kuvaa viimekertasesta estetreenistä!




Vähän innokas!


<3

Tiistaina kävin Ollin kanssa maastossa. Tallille mennessä oli vähän tylsä mieli, mikään ei oikeen kiinnostanut ja niin edelleen. Otin koirat mukaan tallille ja päätin lähteä maastoon. Kävelimme noin puoli tuntia ja otettiin sitten muutama lyhyt ja rauhallinen ravipätkä. Kyllä tuli heti hyvälle mielelle kun kapusi heppasen selkään! Aurinko paistoi, Olli oli rauhallinen ja tutkiskeli luontoa mielenkiintoisena, koirat juoksivat iloisesti metsässä ja sillä hetkellä elämä hymyili :)

Torstaina aloitettiin syöttämään Ollille piimäkuuria. Eli syötetään viikon ajan 1 litra päivässä piimää, se tasoittaa mahan maitohappobakteerikantaa ja on hyväksi hevoselle. Olli söi ensimmäisen annoksensa vähän pitkin hampain, mutta tänään söi jo hyvällä ruokahalulla!

Tänään Sirkku ratsasti Ollilla, ja menin itse lopuksi noin 10 minuutttia. Ratsastan Sirkun jalustimilla, jotka ovat aivan yli pitkät minulle :D Kuvia ei ollut kuin muutama, joten pahoittelen, kaikki ovat ravikuvia ja vielä samaan suuntaan :/




Ajateltiin kuun lopussa lähteä Ollin ensimmäisiin estekisoihin! Estekorkeutena huimat 60cm, mutta jostainhan sitä on lähdettävä liikkelle. Jos vaan saadaan kyyti ja muut asiat järjestettyä.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti, mutta muistathan pitää kommentit asiallisina. Kiitos!